به گزارش سایپانیوز، نگاه جدید در هیوندایی، حضور در حمل و نقل و تاکسی هوایی برای آینده است و برای آن که نشان دهد تا چه حد در این تصمیم خود جدی است، مهندس هوافضا از ناسا به نام «دکتر جایون شین» را استخدام کرده تا بخش حمل و نقل هوایی هیوندایی را هدایت کند.

شین در باره انتصابش به عنوان رئیس بخش هوانوردی و تاکسی هوایی هیوندایی گفته است: «تیم جدیدی در هیوندایی هسته مرکزی فناوری هایی را توسعه خواهند داد که در آینده هیوندایی را تبدیل به پیشرانه ی حمل و نقل هوایی شهری خواهد کرد و پیش بینی می شود ظرف 20 سال آینده این صنعت ارزشی معادل 1.5 تریلیون دلار خواهد داشت.»

هر چه زمان بیشتر می گذرد، شرکت های سازنده فناوری، جاده های آسفالت را تاریخ گذشته و آسمان را عرصه نوین حمل و نقل می یابند به ویژه آن که معضلات ترافیک، هر روز پیچیده تر و حل آن غیرممکن تر می شود. از شرکت های حمل و نقل نوینی همچون «اوبر» گرفته تا گوگل بر این باورند که مرحله بعد از همگانی شدن خودران ها [خودروهای بدون نیاز به راننده] رواج تاکسی هوایی است که با سرعت چند برابر خودرو در آسمان به حرکت در می آید. برای شرکت هیوندایی، دکتر شین، ایده آل ترین گزینه برای هدایت این بخش است.

دکتر شین بودجه چندین میلیون دلاری در اختیار دارد که آن را صرف تحقیقات در مورد حمل و نقل هوایی شهری، برقی سازی هوانوردی، مدیریت ترافیک هوافضا و از این قبیل مسائل  خواهد کرد. بخش مدیریت ترافیک هوافضا، بخش بسیار مهمی است که هنوز قوانین و آیین نامه های آن تدوین نشده است. تاکسی هوایی نباید با مسیرهای شرکت های هواپیمایی تداخل داشته باشد و از این رو سطح پروازی و ارتفاع پرواز آنها بسیار پایین و در نزدیکی شهرها خواهد بود. از این رو به دلیل تازگی این عرصه، معضلات پیش بینی نشده ای وجود دارند که در عمل بروز خواهند کرد و به تدریج باید برای آنها راه حل ایجاد شود.

با این وصف، تمامی شرکت هایی که به بقا و آینده فکر می کنند می دانند دیر یا زود، تحولی بنیادی در سفر و حمل و نقل ایجاد خواهد شد و برای آن که این شرکت ها از قافله عقب نمانند باید تحقیقات و نوآوری در این زمینه را فعال نگه دارند. تردیدی نیست که خیلی زودتر از آن چه تصورش را می کنیم، تاکسی های هوایی جای خود را در سفر و حمل ونقل نوین باز خواهند کرد.

منبع: msn.com

 

 

منبع: سایپا نیوز