معرفی تکنولوژی های جدید خودرو
با وجود تغییرات روز افزونی که در صنعت خودروسازی جهان شاهد هستیم، سالانه میتوانیم تکنولوژیهای نوینی در این عرصه را شاهد باشیم. خودروهای 2017 نوع غیرمنتظرهای از تکنولوژی را به مخاطبان ارائه کردند که جای بسی خوشحالی برای صنعت خودرو جهان است. اگر به دنبال خرید یک ماشین در سال 2017 باشید، گزینههای زیادی از ماشینها برای شما وجود دارد که پیشرفتهای زیادی در زمینه تکنولوژی در آنها مشاهده خواهید کرد. برای مثال اتومبیلهای شش سیلندر جای خود را به اتومبیلهایی با 4 توربو شارژر دادهاند. دنده اتوماتیکها نیز از 8 دنده به 10 دنده ارتقا پیدا کردهاند و موارد بسیاری که بهه راننده در حین رانندگی کمک خواهند کرد به این ماشینها اضافه شدهاند. همچنین بیشتر این ماشینها از سیستم ناوبری اتو اندروید و اپل کارپلی استفاده میکنند که استفاده از آنها برای رانندگان بسیار ارزان تمام میشود. در ادامهی این مطلب، به طور تخصصی 5 مورد از این تکنولوژیها را بررسی میکنیم:
قابلیت پارک اتوماتیک:
خودروسازان متعددی تاکنون قابلیت پارک اتوماتیک را در خودروهای خود به کار گرفتهاند. تویوتا سیستم خود را "کمک پارک هوشمند" نامیده و آن را در خودروهایی مانند پریوس عرضه کرده است. "کمک پارک فعال" فورد موتور نیز در مدلهای متعددی موجود است که در آمریکای شمالی و اروپا به فروش گذاشته شدهاند. اغلب سیستم پارک خودکار در شرایط پارکهای موازی مورد استفاده قرار میگیرد. پارک موازی مستلزم پارک موازی خودرو با لبه پیاده رو و در یک خط در امتداد بقیه خودروهای پارک شده است. اغلب مردم به فضای معادل با 1.8 متر بیشتر از طول خودروی خود نیاز دارند تا یک پارک مطلوب داشته باشند، هرچند برخی از رانندگان حرفهای به فضای کمتر از این مقدار نیاز دارند. البته ناگفته نماند که سیستم پارک خودکار، تماماً خودکار نیست ولی موجب میشود تا پارک موازی، بسیار آسانتر انجام شود. راننده باید سرعت خودروی خود را با فشار دادن و آزاد کردن پدال ترمز، تنظیم کند. در سال 1992، فولکس واگن سیستم پارک خودکار را در مرکز تحقیقات خود برای خودروی مفهومی Futura ابداع کرد. این مرکز این سیستم را به گونهای طراحی کرده بود که راننده میتوانست از خودرو پیاده شود و ببیند چگونه خودرو به طور کاملاً خودکار و مستقل پارک میشود! فولکس واگن برآورد کرد که این قابلیت میتواندد 3,0000 دلار بر قیمت خودرو بیفزاید که البته هیچ گاه مورد استقبال خودروسازان دیگر قرار نگرفت.
سیستم ترمز خودکار:
قرار است تا سال 2022 تمام خودروها در آمریکا مجهز به این سیستم شوند. چرا که ترمز خودکار سبب کاهش تصادفات رانندگی تا 80 درصد میشود و راننده میتواند هنگام مواجهه با خطر واکنش مناسبی ازخود نشان دهد. کارشناسان در تلاشند تا مشکلات این سیستم،همانند ترمزهای غیرضروری را برطرف کنند.
خودروهایی سبک وزن و مقاوم:
اکثر کارخانههای خودروسازی در تلاشند تا در بدنه خودروها از موادی انعطاف پذیر، سبک و مقاوم استفاده کنند. برای مثال بی ام دبلیو در خودروهایش از لایههای آلومینیم، کربن فیبر، پلاستیک مقاوم و استیل محکم استفاده کرده و خودرویی سبک ساخته است.
تغییر شکل:
خودروهای برقی چندان قابلیت تغییر در طراحیشان را ندارند اما تغییرات ایرودینامیکی در خودروهای بنزینی میتواند مصرف سوخت را کاهش دهد. یکی از این راهها استفاده از طراحی مشبک سپرهای جلو است که امسال قطعا شاهد اتومبیلهایی با این ویژگی خواهیم بود.
سیستم 48ولتی:
وظیفه این سیستم کمک به احتراق موتور هنگام روشن شدن، کاهش مصرف سوخت و تطبیق فنربندی خودرو با جاده میباشد. در سال 2017 مرسدس بنز قصد دارد از این سیستم در خودروهایش استفاده کند و بی شک سایر کارخانهها نیز تمایل دارند همانند او از این سیستم در تولیداتشان استفاده کنند.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.