با خودروهای بدون راننده، راحت در ماشین استراحت کنید!
کمپانی بزرگ ولوو طرح آزمایشی خودروهای خودران را آغاز کرده است و این آزمایش را در شهرهای مختلفی در کشور سوئد انجام خواهد داد. این طرح Drive me نام گرفته است و این خودروساز سوئدی این طرح را جزو هیجانانگیزترین و موفق ترین طرح های خود می داند. لذا چندین خانواده سوئدی اولین سرنشینان این ماشین رویایی خواهند بود و حس حرکت خودرو بدون تلاش راننده را تجربه خواهند کرد. اگر چه این آزمایش منجر به تولید انبوه و سریع این خودروها نخواهد شد اما این کمپانی بر آن است که این طرح را به صورت آزمایشی اجرا کند. ولوو این طرح را در ناوگان حملونقل عمومی پیاده کرده است، به علاوه کامیونی خودران را نیز مناسب کار در معادن زیرزمینی طراحی کرده و با این کار قدرت خود را به رخ رقبایش کشیده است. شاید با خواندن این مطلب بیاندیشید که کمپانی های دیگری نیز این کار را پیش از این کمپانی انجام دادهاند اما ولوو اظهار می کند که این طراحی بسیار پیشرفته تر از نمونه های دیگر است، چرا که این خودروی خودران حتی احتیاج به نظارت راننده نیز ندارد و راننده، در حین حرکت خودرویی که با تمام موقعیت ها سازگار است، می تواند بدون هیچ نگرانی استراحت کند و یا با تمرکز تمام به مطالعه بپردازد.
ولوو پیش ازاین نیز این فناوری را در خودروهای خود به کار برده بود اما هدف از طراحی های جدید تولید خودروهای تمام خودران است. به طور حتم این فناوری فواید بسیاری را در پی خواهد داشت و از بین آن ها میتوان به کاهش حجم ترافیک، حرکت روان خودروها، کوتاه کردن زمان سفرهای درون شهری و کاهش محسوس آلودگی هوا را نام برد. همانطور که بیشتر افراد زمان زیادی را روزانه در پیمایش های جاده ای از دست می دهند می توانند با این فناوری از فرصت مفیدی که در خودرو در اختیار دارند بهره کافی را ببرند و دیگر از کمبود زمان گله نکنند باید در نظر داشت که همه ساله افراد زیادی در سطح جهان جان خود را به خاطر تصادفاتی که اغلب منشا خطاهای انسانی دارند از دست می دهند، با استفاده از این فناوری احتمال کاهش تصادفات نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
ولوو برای پیاده کردن این فناوری در خودروهای خود از سنسورهای مختلف، رادار و دوربین های مختلف بهره برده است. یک کامپیوتر پرتوان و قدرتمند که مغز خودرو نامیده می شود تمام اطلاعاتی را که این سنسورها جمع آوری می کنند در فرآیندی به نام فیوژن تحلیل و پردازش می کند. براساس گفته های کمپانی ولوو علاقمندان زیادی در کشور چین خواهان پیاده سازی این فناوری در کشورشان هستند که به احتمال زیاد در برنامه آزمایشی این کمپانی قرار خواهد گرفت. ولوو اعتقاد دارد که خودروهای مجهز به این فناوری را تا سال 2020 میلادی روانه بازار خواهد کرد. این کمپانی امیدوار است تا ماشینهای کاملا مستقل و بدون راننده خود را نیز تا سال 2021 به تولید انبوه رسانده و به بازارهای جهانی عرضه کند. ولوو با هدف ارائهی ماشینهای تمام خودران تا سال 2020 و با حذف خطاهای انسانی که 90 درصد علت تصادفات جادهای را تشخیص داده شدهاند، قصد دارد کشته یا مجروح شدن انسانها را به حداقل ممکن برساند. تفکری که چند سالی است غولهای بزرگ تکنولوژی جهان چون گوگل را نیز درگیر خود کرده است.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.