با آغاز سال نو میلادی، کمپانی‌های مختلف شروع به معرفی خودروهای فرمول یک خود کرده‌اند. در روزهای اخیر نیز مرسدس از خودروی فرمول یک خود به‌نام مرسدس-اِی‌ام‌جی W08 EQ Power+ رونمایی کرده است. این خودرو رقابت تنگاتنگی با ردبول، فراری و ویلیامز دارد اما با توجه به تغییراتی که در قوانین داده شده، به‌طور قطع خودرو مرسدس با طراحی منحصربه‌فرد خود برنده‌ی این رقابت خواهد بود. با موتوتل همراه باشید.

تغییرات طراحی این مدل جدید طوری است که فقط 17 درصد به قطعات مدل قبل شباهت دارد. اما در این مدل باز هم موتور توربوی 1.6 لیتری V6 قرار گرفته که البته تغییرات زیادی نسبت به مدل قبلی در آن رخ داده. بیشترین تفاوت را می‌توانیم در ظاهر خودرو ببینیم. عرض خودرو و تایرها بیشتر شده و این خودرو می‌تواند سر هر پیچ 40 کیلومتربرساعت سریع‌تر از مدل‌های قبلی حرکت کند. مرسدس اعلام کرده که موتور W08 EQ Power+ را سنگین‌تر طراحی کرده تا بارهای اضافی از نیروی داون‌فورس بالاتر در کیت آئرودینامیکی بدنه را خنثی کند.

از نکات جالب دیگر طراحی این خودرو وجود عنوان EQ در نام آن است که اشاره‌گر به برند جدید زیرشاخه مرسدس‌بنز در زمینه تکنولوژی‌های الکتریکی و هیبریدی است.  بعد از اینکه نیکو رزبرگ که قهرمان سال 2016 بود به‌طرز شگفت‌آوری از مسابقات کناره گرفت، مرسدس از والتری بوتاس دعوت کرد تا به تیمش اضافه شود. اولین مدل W08 EQ Power+ قرار است وارد پیست کاتالونیای اسپانیا شود و اولین گرند پری‌اش را در 26 مارس امسال در کشور استرالیا تجربه می‌کند.