از شما برای دیدن مقایسهای تصویری از تکامل و تفاوت سیستم روشنایی خودروها در یک قرن اخیر دعوت می کنیم که توسط مهندسهای شرکت فورد آزمایش شدهاند. با موتوتل همراه باشید.
یک خودروی جدید تولید شده را در نظر بگیرید. در چنین خودرویی تمام وسایل در تمام بخشها نظیر قسمتهای فنی، رفاهی و سیستماتیک به گونهای به کار برده شدهاند که آنچه مورد نیاز سرنشینان این خودرو و حتی خود خودرو هست را به راحتی تامین کنند اما همین بخشها و قطعههای سازندهی بزرگ و کوچک آنها هر یک دارای ویژگیهایی منحصر به فرد هستند و در عین حال طبیعتاً وظیفههایی بسیار بااهمیت و مهم به آنها داده سپرده شده است. برای مثال در میان وسایل رفاهی خودرو میتوان شیشه بالابر خودرو را نام برد که اگر خراب شود مانع حرکت اتومبیل نخواهد شد و خودرو به پیمودن مسیر ادامه خواهد داد اما اگر پیشرانه خودرویی خراب شود دیگر امکان حرکت خودرو بدون کمک از وسیله یا نیرویی خارجی ممکن نخواهد بود. در میان همهی این امکانات سیستم روشنایی خودرو چه در بخش جلویی و چه در بخش عقبی دارای اهمیت بسیار زیادی است و در یک قرن اخیر همزمان با سایر امکانات و تجهیزات خوروها تکامل و پیشرفت قابل توجه و راضیکنندهای داشته است تا یک میدان دید وسیع را برای راننده و یا حتی خودروهای مقابل خودروی شما بهوجود آورد که خود این امر باعث افزایش سطح کیفی ایمنی خودرو و جاده نیز میشود.
در کنار مسائلی که در بالا گفته شد میخواهیم در ادامه از شما برای دیدن مقایسهای تصویری از تکامل و تفاوت سیستم روشنایی خودروها در یک قرن اخیر دعوت کنیم که به وسیلهی مهندسهای شرکت فورد آزمایش شدهاند. دراین بخش قادر خواهید بود سیستم روشنایی تولیدات متنوع شرکت تولیدکننده خودروی فورد و نیز دستاوردهای حاصل شده را در بازههای زمانی مختلف شاهد باشید که بدین منظور از خودروهایی نظیر فورد مدل تی مدل 1908 میلادی، فورد مدل وای مدل 1932 میلادی، فورد آنجلیا مدل 1966 میلادی، فورد فیستا مدل 1976 میلادی، فورد موندئو مدل 1994 میلادی، و در نهایت فورد موستانگ مدل 2016 میلادی کمک گرفته شده است تا تشخیص دیده شدن یا عدم دیده شدن یک دوچرخه سوار در فاصلهای معادل حدوداً 6 متر مورد آزمایش و موشکافی قرار گیرد.
در کنار تمام اینها خوب است بدانید که نخستین سیستم روشنایی برقی در سال 1912 میلادی به وسیلهی شرکت خودروسازی کادیلاک وارد بازار خودرو شد و بر روی خودروهای این شرکت و بعدتر بر روی خودروهای شرکتهای دیگر نیز نصب و مورد استفاده قرار گرفت. پیشرفتی نظیر تکنولوژی ترکیبی نور بالا و نور پایین هم در سال 1924 میلادی به بازار معرفی شد اما انقلاب سیستم روشنایی خودرو را باید سال 1962 میلادی در نظر گرفت هنگامی که لامپهای رشتهای با قدرت روشنایی بسیار بیشتر جای لامپهای قبلی نصب شده بر روی خودروها را گرفتند. از آن تاریخ به بعد است که میتوان روی کار آمدن سیستمهای روشنایی گوناگونی مثل سیستمهای روشنایی هالوژن، سیستمهای روشنایی زنون، و سیستمهای روشنایی LEDرا در دنیای خودروسازی مدرن شاهد باشیم.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.