یک عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تهران با بیان این مساله که تا سال ۹۷ هشت استاندارد قرار است برای خودروهای تولید ملی اجباری شود، بر این که این استانداردها کیفیت خودروهای تولید ملی را افزایش خواهند داد تاکید کرد. با موتوتل همراه باشید.
دکتر شهرام آزادی روز هشتم اسفند ماه در یک سمینار برگزار شده در دانشکدهی فنی مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر شرکت کرد و نقش فناوریها را در بهتر شدن کیفیت هوا و کاهش مصرف سوخت بیان کرد و گفت: در حال حاضر مونواکسید کربن روز به روز بیشتر تولید میشود و هوا از این روی گرمتر و گرمتر میشود. ایشان افزودند که زیاد شدن مونواکسید کربن با میزان سوخت مصرفی خودروها ارتباط دارد. این مسئله به یکی از معضلات نگرانکنندهی جهانی تبدیل شده است و دانشمندان در سراسر جهان مطالعات خود را بر این موضوع متمرکز کردهاند. دکتر آزادی با تاکید بر در دستور کار قرار گرفتن استفاده از این فناوریها در صنایع خودروسازی کشور، این مساله را یادآوری کردند که با فرهنگسازی ها و اطلاعرسانیهای اخیر خودروسازان و مشتریان صنعت خودرو بر معضلات پیشرو آگاه شدهاند و نقشههای راه خود را بر روی این قضیه متمرکز کردهاند و قوانین و مقررات جدیدی در زمینهی استاندارد خودروها برای مقابله با آلودگی تعیین و وضع شده است.
این عضو هیئت علمی دانشکدهی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر افزود: بر طبق مقررات مذکور تا پایان یافتن سال ۱۳۹۷ در کشورمان هشت استاندارد به صورت لازم الاجرا و اجباری برای خودروها وضع خواهد شد. وجود این استانداردها هم به بهتر شدن کیفیت خودروها کمک خواهد کرد و هم فناوریهای آنها را بهبود خواهد بخشید. او استفاده از فناوریها و تکنولوژیهای نو را در بهبود کیفی خودروها موثر دانست و خاطرنشان کرد که تکنولوژیهای موردنظر در این زمینه بخشهای الکتریکی برای خودروهای برقی و هیبریدی را شامل میشود که در این زمینهها شرکتهای خودروساز سایپا و ایران خودرو پروژههایی را در دست اجرا دارند. او بر اینکه پروژههای مذکور وارد فاز اجرایی شدهاند تاکید کرد و گفت: با کمک فناوریهایی که کسب کردهایم تولیدات جدیدی که این شرکتها در دست طراحی دارند به سمت الکترونیکی شدن پیش خواهند رفت. این جهتگیریها بر پایهی سیاستگذاریهای دولت و سازمان استاندارد برقرار است و در آیندهای نه چندان دور با تولیدات جدید خودروسازان ملی روبرو خواهیم شد.
البته برای چنین کاری تنها وجود این برنامهها و سیاستگذاریها کافی نیست و وجود زیرساختهای لازم شرط اساسی است، و متاسفانه این زیرساختها به منظور پیادهکردن فناوریهای مذکور وجود ندارند. او از ایستگاههای شارژ به عنوان یک زیرساخت موردنیاز نام برد و گفت: اگر به طور وسیعی از خودروهای برقی استفاده شود، وجود این ایستگاههای شارژ به طور وسیع نیاز است. او همچنین به تجربهی استفاده از خودروهای گازی در کشور اشاره کرد و گفت شارژ خودروهای الکتریکی بار زیادی روی نیروگاههای ما ایجاد خواهد کرد و این بار باید کنترل و مدیریت شود، و برای مدیریت این بار سیستمهای مناسبی باید طراحی شود. همچنین او فراهمآوری زیرساختها را وظیفهی دولت دانست و گفت: علاوه بر این اقدامات دولت باید برای بیشتر شدن توجه مردم هم اقداماتی انجام دهد. آقای آزادی عرضهی خودروهای برقی را با قیمت پایینتر و مناسب توان پرداختی مردم یک زیر ساخت اساسی خواند و ادامه داد: هماکنون خودروهای برقی و هیبریدی که در کشور تولید میشود تعداد زیادی ندارد و قیمت بالایی هم دارد و لازم است به بهبود این شرایط توجه شود.
وی عرضهی خودروهای برقی کوچکتر را به عنوان خودروی دوم راهکار مناسبی در این زمینه نام برد و یادآوری کرد که استفاده از آنها باید فرهنگ سازی شود و مردم بدانند با استفاده از آنها به طبیعت احترام خواهند گذاشت. آزادی تعامل با صنعت خودرو و گسترش فرهنگ استفاده از خودروها را عامل توسعه خودروهای برقی در کشور خواند و یادآوری کرد: باید صنعت خودرو به سمت تولید خودروهای مناسب حرکت کند.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.