فولادگر، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن بیان این موضوع که در کشور تقریبا یک میلیون و 250 هزار خودروی فرسوده داریم، افزود: تقریبا یک میلیون و نهصد هزار خودروی فرسوده در 10 تا 12 سال گذشته اسقاط شده است. با موتوتل همراه باشید.
آقای فولادگر در زمینهی طرح اسقاط خودروهای فرسوده در کشور خاطرنشان کرد: هنگامی که در قانون بودجهی سالهای 85 الی 87 قوانین خوبی در مورد اسقاط خودروهای فرسوده و هم چنین قانون دائمی مدیریت سوخت و توسعهی حملونقل به تصویب رسید، شتاب این طرح در سالهای نخست به خاطر بیشتر بودن حمایتها، بیشتر بود.
فولادگر با ضمن اشاره به این که در قانون برنامههای چهارم، پنجم و ششم توسعه نیز در این زمینه قوانین دائمی در نظر گرفته شده است، افزود: در این سالهای ابزارهای حمایتی موجود در سالهای اول کمتر شده است و در سالهای 89، 90، 91 و 92 شیب آن کند شده است. فولادگر ادامه داد فعالیت در این زمینه در 2 سال اخیر افزایش یافته است و به طور متوسط حدود 247 هزار خودروی فرسوده در سال از ناوگان حملونقل خارج میشوند.
فولادگر خاطرنشان کرد: با در نظر داشتن این موضوع که اسقاط خودروهای فرسوده برای مالکان این خودروها، سلامت مردم، ترافیک، محیطزیست و اقتصاد فواید زیادی دارد باید این طرح از جمله اولویتهای مهم ما باشد و باید کمک کنیم تا اجرای آن به خوبی صورت پذیرد.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن در این دورهی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به طرحی که بر اساس آن برای ورود خودروهای وارداتی باید تعداد مشخصی خودروی فرسوده اسقاط گردد، افزود: تعداد گواهیهای اسقاط در سال 93 برابر با 350 هزار، در سال 94 برابر با 270 هزار و از ابتدای سال 95 تا به حال برابر 300 هزار بوده است.
حمیدرضا فولادگر هم چنین تاکید کرد: برای اسقاط کردن خودروهای فرسوده باید تسهیلات تشویقی در نظر گرفته شود و یا از ابزارهای تنبیهی برای این موضوع استفاده گردد، مجلس نیز باید نظارت خود را در این زمینه بیشتر کند.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.