مطالعهی جیدیپاور همچنان بعد از 28 سال مداوم، قابلاعتمادترین برندهای تولیدکننده اتومبیل در ایالاتمتحده را نشان میدهد. با موتوتل همراه باشید.
مطالعهای که توسط جی دی پاور صورت گرفته شده است مسائل و مشکلاتی را که برای اولین مالکان یک اتومبیل به مدل 2014 میلادی در یک سال گذشته به وجود آمده، بهصورت تخمینی در نظر گرفته است. درجه اطمینان داده شده به اتومبیلهای مختلف بر اساس مشکلهایی است که هر صد دستگاه اتومبیل داشتهاند و طبیعتاً در این قیاس درجه پایینتر نمایانگر کیفیت بالاتری میباشد. درجه میانگین کلی در این سال 156 PP100 بوده است که همین امتیاز در سال گذشته برابر با 152 PP100 بود. ولی با تمامی مسائل ذکر شده به کدام یک از برندهای خودروسازی در سال 2017 میتوان بیشتر اعتماد کرد؟
10. جگوار
این خودروساز انگلیسی در سال 2016 میلادی هم در این مطالعه شرکت داده شده بود اما به دلیل تعداد محدود اتومبیلهایش در رتبهبندی جایی پیدا نکرد. امسال اما این شرکت با امتیازی معادل 144 جایگاه دهم را در این لیست به خود اختصاص داده است. در سالهای اخیر جگوار چند مدل جدید را به بازار معرفی کرد تا وسعت تولیدات خود را افزایش دهد که سواری XE و شاسیبلند اف پیس از این جمله محصولات هستند.
9. هوندا
مثل همیشه هوندا یکی از خودروسازان این لیست در 10 رتبهی اول میباشد و حضور این شرکت در این میان هم کاملاً قابل انتظار بود. هوندا امتیازی برابر با 143 PP100 را از آن خود کرده است. هوندا با این امتیاز چند پلهای افت کرده و به رتبهی نهم رسیده است. پارسال شرکت هوندا توانسته بود با امتیاز 126 جایگاه هفتم را به خود اختصاص دهد. خودروی مدل سیویک اینجا به کمک هوندا آمده است زیرا این مدل در بخش خودروهای کامپکت رتبه دوم را دریافت کرد و نیز هوندا ریجلاین توانست بیشترین امتیاز را در رده خودروهای سایز متوسط پیکاپ به دست آورد. پایلوت هم مشترکاً در کلاس خودروهای شاسیبلندهای سایز متوسط رتبهی دوم را آز آن خود کرد.
8. شورلت
درست مثل هوندا شورلت همیشه یکی از خودروسازان این لیست در 10 رتبهی اول میباشد و در سال 2017 میلادی هم جایگاه ششم را با امتیازی معادل 142 به خود اختصاص داده است. شورلت اما در لیست سال گذشته توانسته بود به رتبهی ششم برسد که امسال کمی در این مورد دچار افت شده است اما باز هم همانند پارسال یک رتبه از هوندا بالاتر است. از مدلهای مختلف شورلت اگر بخواهیم یکی از خودروها را نام ببریم که باعث قرار گرفتن شورلت در این رتبه شده است باید به سونیک اشاره کنیم که در کلاس اتومبیلهای کوچک و جمع و جور، رتبه اول را از آن خود کرد. شورلت مالیبو هم در کلاس اتومبیلهای سایز متوسط مشترکاً به رتبهی دوم رسید و کامارو در کلاس اتومبیلهای اسپورت سایز متوسط تا جایگاه اول بالا رفت. اگرچه شورلت سیلورادو HD در کلاس اتومبیلهای پیکاپ بزرگ هوی دیوتی اول شد ولی مدل معمولی سیلورادو در بخش اتومبیلهای پیکاپ بزرگ لایت دیوتی در جایگاه سوم قرار گرفت.
7. بی ام دابلیو
درست است که بی ام دبلیو به مراتب بیشتر و بهتر از آئودی در بخش عملکرد ظاهر میشود ولی باز هم در این لیست پشت سر رقیب چند ساله و سرسختش یعنی مرسدس بنز قرار گرفته است. آئودی امتیازی برابر با 153 PP100 را دریافت کرده است اما بی ام دبلیو امتیازی معادل 139 PP100 و رتبهای بالاتر به خود اختصاص داده است. در سال 2107 میلادی عملکرد بی ام دبلیو به وضوح بهتر شده است. پارسال اما بی ام دبلیو توانست امتیازی برابر با 142 را به دست آورد و چهارم شود. نکتهی جالب این است که هیچ کدام از مدلهای مختلف بی ام دبلیو در بخشهای گوناگون نتوانستند در رتبههای اول تا سوم قرار بگیرند.
6. هیوندای
شرکت خودروسازی هیوندای کره جنوبی نسبت به سالهای گذشته بهترین عملکرد را در این لیست داشته است که قسمت زیادی از آن به خاطر نوسازی تولیدات خود در سالهای گذشته است. این شرکت امتیازی معادل 133 را به دست آورده و در رتبه ششم قرار گرفته است که با مقایسهی رتبهی نوزدهم این شرکت خودروسازی کرهای در سال گذشته میتوان از میزان بهبود این کمپانی تا حد زیادی آگاه شد. بخش زیادی از این موفقیت به خاطر سوناتای مورد علاقهی عموم است که در کلاس اتومبیلهای سایز متوسط جایگاه دوم را به خود اختصاص داده و توسان هم توانسته است در بخش اتومبیلهای شاسیبلند کوچک جایگاه سوم را از آن خود کند.
5. مرسدس بنز
باز هم مرسدس بنز در جایگاهی بالاتر از رقیب دیرینهاش قرارگرفت و امتیازی معادل 131 را به خود اختصاص داد. مرسدس بنز آلمانی در سال 2016 میلادی با امتیاز نه چندان بد 135 در رتبهی دوازدهم واقع شده بود. خودروی مرسدس بنز مدل GLK در کلاس اتومبیلهای شاسیبلند لوکس کامپکت توانست بالاترین امتیاز را از آن خود کند. نسخههای C و E مرسدس بنز هم در بخشهای مربوط به نوع اتومبیلهای مشابه خودشان توانستند جایگاه دوم را به خود اختصاص دهند.
4. بیوک
بیوک آمریکایی سالهاست که جزو قابلاعتمادترین شرکتهای خودروسازی این لیست است. بیوک در این لیست اما نسبت به سال گذشته یک رتبه پایینتر آمده است و در جایگاه چهارم قرار گرفته است. این خودرو امتیازی برابر با 126 را به خود اختصاص داده است که در مقایسه با امتیاز 106 این شرکت در سال گذشته افزایش منفی محسوسی پیدا کرده است. خوروی بیوک ورانو مشترکاً جایگاه دوم بخش اتومبیلهای کامپکت را به خود اختصاص داده است و نسخه لاکراس هم بعد از تویوتا آوالون توانسته در کلاس اتومبیلهای بزرگ جایگاه دوم را از آن خود کند. بیوک انکور هم در کلاس اتومبیلهای شاسیبلند کوچک توانست با موفقیت به جایگاه دوم دست پیدا کند.
3. تویوتا
در سال 2017 میلادی رتبه سوم قابلاعتمادترین خودروها به تویوتا با امتیازی برابر با 123 رسید. درست مثل بیوک تویوتا هم درگیر افزایش مشکلات ایجاد شده در مدلهای تولیدی مختلفش بود و نتوانست امتیاز 113 پارسال خود را بار دیگر تکرار کند. تویوتا چند خودروی مشهور و با عملکرد عالی دارد که در بخشهای گوناگون در رقابت با دیگر خودروهای مشابه همان کلاس توانستهاند رتبههای برتر را به دست آورند. از جمله این اتومبیلها میتوان به سی نا، پریوس، کمری، آوالون، پریوس V، FJ کروزر، و ونزا اشاره کرد.
2. پورشه (مشترک)
سال 2016 میلادی پورشه توانست با امتیاز عالیای مثل 97 رتبه دوم را به دست آورد و جایگاه اول را به شرکت دیگری واگذار کند به این دلیل که قابلاعتمادترین شرکت خودروسازی سال 2016 توانسته بود امتیاز 95 را به خود اختصاص دهد اما امسال این شرکت خودروسازی آلمانی مشهور مشترکاً رتبه اول را به دست آورده است و امتیازی معادل 110 را دارد. به جز مدل کاین که در بخش اتومبیلهای شاسیبلند سایز متوسط توانست جایگاه سوم را از آن خود کند هیچ خودروی دیگری از این شرکت نتوانست در بخشهای گوناگون در رقابت با دیگر خودروهای مشابه همان کلاس در جایگاهی مثل اول تا سوم قرار گیرد.
1. لکسوس (مشترک)
برای شش سال است که قابلاعتمادترین خودرو طبق تحقیق جی دی پاور لکسوس میباشد اما امسال لکسس جایگاه اول خود را با پورشه شریک شده است. اتومبیلهای گوناگون و بیشمار لکسوس در رتبههای اول کلاسهای مختلف قرار گرفتهاند که از این میان میتوان به RX، GS، و ES اشاره کرد. نسخهی GX هم توانسته است جایگاه دوم را به خود اختصاص دهد.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.