اخیراً 14 دستگاه خودرو بلک تاکسی لندن به گمرک بندرعباس ایران وارد شده است. «حسین اخلاقی» عضو هیئت‌مدیره اتحادیه تاکسیرانی کشور اعلام کرده: ((با پیگیری‌های صورت گرفته و جذب بخش خصوصی توانستیم گام نخست را برای تأمین تاکسی تخصصی گردشگری برداریم. با موتوتلهمراه باشید.

تحقیقات نشان می‌دهد که تاکسی‌های سیاه رنگ لندن بهترین تأثیر اولیه را بر مسافرانی که از فرودگاه به هتل می‌روند می‌گذارد. در یک نظرسنجی که توسط سایت هتلزدات کام (Hotels.com) در بین مسافران بین‌المللی انجام گرفته است، تاکسی‌های لندن با کسب ۴۴ درصد آرا در صدر شهرهای دیگر جهان قرار گرفته‌اند. بلک تاکسی‌ها هم‌اکنون یکی از لوکس‌ترین و مجهزترین تاکسی‌ها در دنیا هستند و مناسب جابجایی مسافران در اماکن تاریخی و تفریحی و تجاری و پایانه‌های مختلف هستند. در این جدول نیویورک و مادرید در جایگاه دوم و سوم قرارگرفته‌اند و پاریس و بارسلون چهارم و پنجم شده‌اند.

 قرار است به‌منظور ارتقا سطح کیفیت خدمات تاکسیرانی بندرعباس، به رانندگان آموزش‌های ویژه‌ای در این زمینه داده شود. از طرفی دیگر قرار شده تا به‌منظور کاهش آلودگی هوا در کشور، کارخانجات خودروسازی داخلی اقدام به ساخت خودروهایی متناسب با محیط‌زیست کنند.

او در ادامه‌ی صحبت‌هایش با اشاره به برگزاری مجمع اتحادیه تاکسیرانی کل کشور در هفته پایانی بهمن‌ماه امسال در مرودشت استان فارس، اضافه کرد: در نظر گرفتن خودروی استاندارد برای شهرهای با جمعیت زیر ۱۰۰ هزار نفر از دغدغه‌های مدیران تاکسیرانی کشور است که قرار است در این مجمع درباره‌ی آن تبادل‌نظر صورت گیرد.