آخرین نسل از خودرو جولیا که در واقع چهارمین نسل آن بود، کوپه جولیا بود که در سال 1968 معرفی شد و پس از آن دیگر نامی از جولیا برده نشد تا اینکه بار دیگر کمپانی آلفارومئو تصمیم گرفت نسل جدید این خودرو را با یک طراحی کاملا متفاوت وارد میدان کند. همانطور که انتظار میرفت این خودرو سدان آلفارومئو با استقبال خوبی روبرو شد و حتی بیشتر از آلفارومئو 4C به آن توجه شد. هماکنون نیز جولیا در نمایشگاه خودرو ژنو مشغول خودنمایی است. با موتوتلهمراه باشید.
این مدل بهمحض رونمایی تعجب همگان را برانگیخت چراکه زبان جدید برند آلفا را به همگان نشان داد. جولیا با کمترین ارجاع به مدلهای حال حاضر کمپانی خط و خطوط جدیدی برای آینده آلفا رومئو رسم میکند و احتمالاً این کار به خاطر بازگشت دوباره برند آلفا رومئو به بازارهای آمریکای شمالی است. جولیا یکی از خودروهایی بود که در آمریکای شمالی طرفداران بسیاری داشت و تا سال 1995 که آلفا رسماً از آمریکای شمالی خارج شد همواره هواخواهان بسیاری داشت از این رو بازگشت جولیا به آمریکای شمالی میتواند با سروصدای زیادی همراه شود.
اين سدان شهری اسپرت بهصورت كاملا تهاجمی و خشن طراحی شده كه چهره خودرو بر خلاف ديگر مدلهای آلفارومئو كه اغلب كسلكننده میباشند را بسيار جذاب كرده است. در نمای جلويی جوليا جلو پنجره هميشگی آلفارومئو در پيشانی خودرو و در بين چراغهای تازه طراحی شده آلفارومئو قرار دارد. از نكات جالب طراحی نمای جلويی خودرو، كوچک بودن جلو پنجره خودرو و بزرگ و پهن بودن ورودی هوای روی سپر خودرو میباشد.خروجیهای دوقلو اگزوز و ديفيوزرهای زير سپر به همراه باله فيبر كربنی چهره عقب خودرو را كاملا اسپرت و تهاجمی كرده است. از امکانات ایمنی این خودرو میتوان به ۸ کیسه هوای ایمنی (جلو، جانبی، زانویی، پردهای محافظ سر) اشاره کرد. همچنین جولیا توانسته ۵ ستاره ایمنی از Euroncap کسب نماید.
حداکثر سرعت این خودرو ۳۰۷ کیلومتر برساعت و شتاب صفرتاصد آن ۳.۹ ثانیه میباشد. میزان بنزین مصرفی آن نیز در هر ۱۰۰ کیلومتر ۸.۵ لیتر است. سیستم تعلیق آن در جلو خودرو دو جناغی محور فرمان مجازی نیمه مستقل و در عقب از نوع AlfaLink TM طراحی با میلهی عمودی است و سیستم فرمان نیز از نوع فرمان دنده و دندانهای - (EPS) قدرت الکترونیکی فرمان میباشد. حداکثر توان خروجی جولیا ۵۰۵ اسب بخار در ۶۵۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور آن هم ۶۰۰ نیوتن متر در ۲۵۰۰ تا ۵۵۰۰ دور در دقیقه است.
پيشرانهای كه آلفارومئو برای جوليا در نظر گرفته شامل يک موتور چهار سيلندر توربو شارژ دار با توان خروجي ۲۹۸ اسب بخار و موتور شش سيلندر توربو شارژردار با ۵۱۰ اسب بخار میباشد. موتور چهار سيلندر موتور توسعه يافته مازراتی بوده و موتور۶ سيلندر بر اساس فراری Dino بنا شده است. درواقع یکی از علل مشهور شدن جولیا حضور قلب تپندهی فراری در آن بوده است. همچنین برای پوشش بخش بزرگتری از بازارهای بینالمللی و قدرت انتخاب مشتریان، آلفارومئو برای مدلهای استاندارد جولیا پیشرانهای ۲.۲ لیتری دیزلی ۱۵۰ اسب بخاری و ۱۸۰ اسب بخاری هم در نظر گرفته است که بیشتر برای مشتریان اروپایی با یک فکر اقتصادی مناسب است. البته یک پیشرانهی ۲ لیتری توربوی چهارسیلندر نیز برای این خودرو قابل سفارش است که به نظر میرسد پتانسیل عرضه در بازار کشورمان را نیز داشته باشد. این پیشرانه در دو نسخه موجود است که یکی ۲۰۰ اسب بخاری و دیگری ۲۸۰ اسب بخاری ارائه شدهاست.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.