"با پنج سوپر اتومبیل سریع الکتریکی جهان بیشتر آشنا شوید"

تسلا برای خود در کلاس اتومبیل‌های الکتریکی که سرعت بالایی دارند شهرتی دست و پا کرده و اکنون توانسته بی رقیب در این کلاس بدرخشد. یک اتومبیل نسخه‌ی S تسلا با باتری‌هایی صد کیلو واتی قادر است در زمان ۲.۴ ثانیه به شتاب صفر تا صد کیلومتر برسد. حتی اگر دیگر به ذکر دیگر مثال‌ها ادامه هم ندهیم این اتومبیل سریع‌تر از لافراری یا پورشه ۹۱۸ اسپایدر عمل می‌کند. ولی فقط اتومبیل تسلا نیست که در تلاش است مرزهای سرعت را در این کلاس رد کند. بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده‌ی اتومبیل تازه تاسیس هم به دنبال این هستند که در این کلاس برای خود اسمی دست و پا کنند و در کنار سازندگان مختلف سوپر اتومبیل‌ها قرار گیرند. داستان به همین جا هم ختم نمی‌شود و این شرکت‌ها تنها شرکت‌هایی نیستند که این قصد را دارند. به عنوان مثال می‌توان از برند‌های مشهوری مانند مرسدس بنز هم در کلاس اتومبیل‌های الکتریکی پرسرعت یاد کرد. منظور ما در این مقاله از واژه‌هایی مثل پرسرعت یا سریع، شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت یک اتومبیل است که همه‌ی اتومبیل‌های پرفورمنس در آن با هم مقایسه می‌شوند و این ویژگی می‌تواند به برگ برنده‌ی این اتومبیل‌ها بدل شود. در ادامه قصد داریم پنج اتومبیل الکتریکی پرسرعت جهان را به شما معرفی کنیم. با موتوتلهمراه باشید.

نیو  EP9

از شش اتومبیل الکتریکی پرسرعت جهان که یکی را معرفی کردیم. یکی دیگر از این میان اتومبیل نیو EP9 می‌باشد که توسط یکی از شرکت‌های تولیدکننده‌ی اتومبیل تازه تاسیس به نام نکست ئی‌وی یا NextEV تولید شده است. این اتومبیل قادر است به سرعتی برابر با ۳۱۲ کیلومتر بر ساعت برسد.

ترزور

در نمایشگاه ماه سپتامبر سال 2016میلادی از اتومبیلی ساخته شده به نام ترزور رونمایی شد که در لیست ما جای دارد. این اتومبیل با یدک کشیدن نام پرآوازه‌ی برند تجاری رنو قادر است در زیر چهار ثانیه به شتاب صفر تا صد کیلومتر دست یابد. توان خروجی این اتومبیل هم بر طبق گفته‌ها ۳۵۰ اسب بخار می‌باشد.

نسخه‌ی کانسپت مرسدس- می‌باخ 6 

در ماه آگوست سال 2016 میلادی، مرسدس نسخه‌ی کانسپت مرسدس- می‌باخ 6 را به عموم معرفی کرد. توان خروجی این اتومبیل بر طبق گفته‌های مرسدس معادل ۷۳۸ اسب‌بخار است که البته تا این زمان تست سرعت بر روی این اتومبیل انجام نشده است. این اتومبیل باز هم بر طبق گفته‌های شرکت سازنده‌اش یعنی مرسدس قادر است در زیر چهار ثانیه به شتاب صفر تا صد کیلومتر برسد و با حداکثر سرعتی برابر با ۲۵۰ کیلومتر در ساعت در جاده حرکت کند. برگ برنده‌ی این اتومبیل اما توان شارژ شدن باتری‌های آن برای پیمودن مسافتی چهار کیلومتری تنها در پنج دقیقه است.

ریماک یک

در نمایشگاه خودروی ژنو، گروه تولیدی ریماک ابرخودروی الکتریکی خود را با نام کانسپت وان یا کانسپت 1 که بر آن گذاشته است، معرفی کرد. این اتومبیل قادراست در ۲.۶ ثانیه به شتاب صفر تا صد کیلومتر دست یابد و توان خروجی‌ای برابر با ۱۰۷۰ اسب بخار دارد. حداکثر سرعت این اتومبیل هم برابر با ۳۵۵ کیلومتر در ساعت می‌باشد.

جنوویشن GXE 

اتومبیل جنوویشن GXE که در واقع شورولت کوروتی تقویت شده‌ محسوب می‌شود، پرسرعت‌ترین اتومبیل الکتریکی دنیا است. این اتومبیل رکورد حرکت با سرعتی معادل ۳۰۰ کیلومتر در ساعت را برای خود به ثبت رسانده است.