"ده خودروی پرفروش سال 2016 میلادی در بازار چین کدامند؟"
از چند سال پیش بزرگترین بازار اتومبیل جهان را کشور چین به شمار میآورند. فقط در سالی که گذشت حدود بیست و پنج میلیون اتومبیل پیکاپ، ون سبک تجاری، و سواری یا سدان در این بازار فروخته شد که در مقایسه با سال قبل آن یعنی سال 2015 میلادی با رشدی 14.2 درصدی این بازار مواجه هستیم. اما رتبهی دوم با کمال تعجب در اختیار آمریکایی است که با اختلافی زیاد در فروش اتومبیل به میزان 17.55 میلیون دستگاه در سال 2016 چین را تعقیب میکند.
علت جذابیت بازار چین در مقایسه با سایر بازارهای اتومبیل جهان مثل بازار آمریکا تفاوت آن با این بازارهاست. در بازار اتومبیل آمریکا مشهورترین و البته گرانترین برندهای جهان فعالیت دارند این در صورتی است که در بازار چین همهی شرکتهای سازندهی اتومبیل داخلی و خارجی در کنار هم و گاهی با اختلاف قیمتی بسیار در حال رقابت هستند. در ادامه قصد داریم به ده اتومبیل پرفروش این بازار جذاب، متفاوت، و موفق در سال 2016 میلادی بپردازیم. با موتوتلهمراه باشید.
جایگاه ده: Baojun 560
این اتومبیل که حاصل بنیانگذاری شرکتی مشترک یعنی جوینت ونچر توسط شرکت مشهور جنرال موتورز و دو شرکت چینی میباشد یک کراس اوور کامپکت است. اگر این برند را کنار بگذاریم از این همکاری سه گانه برندی دیگر با نام وولینگ هم حاصل شده است که مثل برندی که ذکر کردیم از محبوبترین برندها در داخل چین است.
این کراس اوور توانست با فروشی برابر 321,555 دستگاه در سال 2016 دهمین خودروی پرفروش چین شود. موتوری 1.8 لیتری چهار سیلندری در زیر کاپوت این کراس اوور کامپکت جا خوش کرده است که قابلیت تولید توانی برابر با 135 اسب بخار را دارد. شاسی این اتومبیل نیز بر اساس آنچه سازندهی این اتومبیل ادعا میکند توسط لوتوس طراحی و ساخته شده است.
جایگاه نه: GAC Trumpchi GS4
باز هم یک کراس اوور کامپکت جزو ده خودروی پرفروش در بازار اتومبیل چین است و GAC Trumpchi GS4 نامیده میشود. این کراس اوور کامپکت توانست در سالی 2016 میلادی فروشی بالغ بر 326,906 دستگاه را در بازار چین به دست آورد.
موتوری 1.3 لیتری چهار سیلندری توربوشارژ برای این اتومبیل در نظر گرفته شده است که توان تولیدی 135 اسب بخار را دارد.
این نکته نیز قابل ذکر است که شرکت خودروسازی GAC قصد دارد در آینده به بازار اتومبیل آمریکا نیز وارد شود و با این امر خود را به یکی از نخستین شرکتهای اتومبیل سازی چینی فعال در ایالات متحده تبدیل کند.
جایگاه هشت: VW Sagitar
همان فولکس واگن جتا مارک 6 یا ساگیتار که در واقع همان قبلی است توسط شرکت فاو-فولکس در چانگچون مونتاژ گردیده است.
نکتهی جالب این اتومبیل این است که قطعات آن توسط یکی از از شاخههای مکزیکی کمپانی آلمانی ساخته میشود. در سال 2016 تعداد 341,331 دستگاه از این اتومبیل به فروش رسید.
جایگاه هفت: VW Jetta
چینیها بر طبق آمار نشان دادهاند که جتای اصلی را بیشتر از نسخه تغییر نام یافته یا همان ساگیتار میپسندند و میخرند. فولکس واگن این بار هم توانست با موفقیت در واقع یک روح را با دو بدن روانهی بازار اتومبیل کشور چین که پرجمعیتترین کشور جهان نیز میباشد، کند و آمار فروش این اتومبیل را جدا از نسخهی دیگر آن به 348,437 دستگاه برساند.
جایگاه شش: Nissan Sylphy
همان مدل سنترای نیسان با تغییراتی محدود به شکل این اتومبیل در بازار خودروی چین عرضه شده است. این نسخه داری موتوری 1.8 لیتری است و جز این مورد در موارد دیگر با سنترای نیسان که در آمریکای شمالی به فروش میرسد تفاوتی ندارد.
این موتور 1.8 لیتری میتواند توانی برابر با 130 اسب بخار را برای این اتومبیل و رانندهاش تولید کند. البته این اتومبیل دارای نسخهی ارزانتری هم میباشد که به موتوری 1.6 لیتری مجهز شده است. نکتهای که در مورد این اتومبیل به ذهن میرسد این است که این خودروی سواری مقرون به صرفهی سیلفی در کارخانه های دانگ فنگ در گوانگژو ساخته میشود. در سال 2016 میلادی چینیها 367,979 دستگاه از این اتومبیل را خریداری کردند که این امر جایگاه ششم فروش را به این اتومبیل در بازار چین میدهد.
جایگاه پنج: Baojun 730
یکی دیگر از نمایندگان بائوجون در این لیست مینی ونی هفت نفره با عنوان Baojun 730 میباشد. این اتومبیل دارای دو نسخه هست که تفاوت آنها در موتورشان میباشد که یکی 1.5 و دیگری 1.8 لیتری است. باز هم لوتوس طبق گفتههای بائوجون شاسی این اتومبیل را تولید کرده است. با میزان فروش این اتومبیل در سال 2016 میلادی که عددی برابر با 370 هزار دستگاه بود میتوان به این مسئله پی برد که چینیها علاقهی زیادی به خرید مینی ون دارند.
جایگاه چهار: Buick Excelle GT
از برندهای بسیار محبوب و مورد علاقه در چین میتوان به بیوک اشاره کرد. بیوک توانست این اتومبیل کوچک و زیبای خانوادگی خود را در سال 2016 میلادی در چین به میزان 370,370 دستگاه به فروش برساند و مشتریان خود را نیز در امر تحویل به موقع راضی گه دارد.
اتومبیل اکسل جی تی نیز مدل دیگری از اوپل استرا یا بیوک ورانو میباشد که در چین با نام دیگری به فروش میرسد.
جایگاه سه: VW Lavida
و اما لقب پرفروشترین سواری سال 2016 میلادی در بازار اتومبیل چین با فروشی معادل 478,699 دستگاه به لاویدا میرسد. این اتومبیل که مخصوص بازار اتومبیل چین طراحی و عرضه شده است تا حالا در دو مدل مختلف تولید شده است.
نسخهی دوم این اتومبیل که از سال 2012 میلادی روی خط تولید قرار دارد، میزان بسیار زیادی به جتا شبیه است و موتورهای 1.4، 1.6، و 2 لیتری را در خود، در مدلهای مختلفش جای میدهد.
جایگاه دو: Great Wall Haval H6, H6 Sport, H6 Coupe
خریداران اتومبیل در بازار چین هم مانند خریداران اتومبیل در سایر کشورها تمایل بیشتری به خرید اتومبیلهای کراس اوور نشان دادهاند پس توجهی که در میان معطوف خانواده گریت وال هاوال H6 شده است کاملاً طبیعی است. این خانواده توانست 580,683 دستگاه از اتومبیلهایش را در سال 2016 میلادی در بازار اتومبیل چین به فروش برساند و لقب پرفروشترین کراس اوور در چین را به خود اختصاص دهد.
این اتومبیل دارای موتورهای بنزینی و دیزلی گوناگونی است و در مدلهای مختلفی مانند کوپه و اسپورت توسط خود چینیها طراحی و ساخته شده است.
جایگاه یک: Wuling Hongguang
در میان حیرت همگان مینی ون وولینگ هونگ گوانگ توانست پرفروشترین اتومبیل در بازار چین در سال 2016 میلادی شود که این جایگاه را با فروشی برابر با 650,018 دستگاه به دست آورد که همهی اینها نشاندهنده میزان محبوبیت بالای این اتومبیل در کشور چین است.
این نکته لازم به ذکر است که هونگ گوانگ توسط جوینت ونچر SAIC-GM-Wulingساخته میشود. البته این اتومبیل در هندوستان با نام دیگری یعنی شورولت Enjoyعرضه و فروخته میشود. قضیهی این اتومبیل به این جا ختم نمیشود و با فروش بالایی که این اتومبیل توانست در بازار چین به دست آورد حالا میتوان این خودرو را در میان پرفروشترین اتومبیلهای جهان در سال 2016 نیز یافت.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.