ایران این توانایی را دارد که به قطب ساخت موتورسیکلت منطقه بدل شود
رمضانعلی سبحانی فر که عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس است اعتقاد دارد که ایران میتواند و باید به قطب ساخت موتورسیکلتهای برقی در منطقه بدل شود و بانکها هم باید با ارائهی تسهیلاتی ارزان از دنباله روهای این هدف حمایت کنند. با موتوتلهمراه باشید.
سبحانی فر با ذکر اهمیت داده شده در برنامه پنجم توسعه از ساخته شدن موتورسیکلتهای برقی و هیبریدی اظهار داشت که در این قانون پیشبینی شده بود که شهرداری با دادن تسهیلات بلاعوض و ارزان برای خرید کردن موتورسیکلتهای برقی به کم کردن الودگی هوا در تهران و نیز آلودگی صوتی موجود در این شهر و همینطور صرفهجویی در مصرف سوخت کمک کند که البته این قانون تنها در مورد تهران و شهرداری تهران نمیباشد. نماینده مردم سبزوار، جوین و جغتای در مجلس شورای اسلامی نیز اضافه کرد که اگر شهرداریهای سراسر ایران بتوانند فقط به صورت آزمایشی ده هزار موتورسیکلت را برقی کنند با صرفه جویی ایجاد شده در داراییهای دولت و نیز کمک به شرکت بهینهسازی مصرف سوخت میتوانند به صورت بلاعوض مابه التفاوت آن را به دولت نیز بپردازند.
نیاز برای همکاری با شرکتهای اتومبیلهای مشهور و شناخته شده به منظور توسعهی موتورهای هیبریدی
رمضانعلی سبحانی فر که عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس استبا اظهار کردن این مسئله کهدولت با ارائه تسهیلات بلاعوض از بودجه هدفمندی یارانههاقادر خواهد بودبه توسعهی هرچه بیشتر موتورسیکلتهای برقی کمک کند، به گفتههایش افزود که با در نظر داشتن این واقعیت که میزان سرمایهگذاری در بخش موتورسیکلتهای برقی و هیبریدی اصولاً پایین است، میتوان روی اعطای تسهیلات ارزان قیمت توسط بانکها حساب باز کرد و از این راه قادر خواهیم بود با دادن تسهیلات ارزان قیمتی به توسعهی موتورسیکلتهای برقی و هیبریدی کمک کنیم. ذسبحانیفر همچنین به این مسئله اشاره کرد که مراودات بینالمللی پس از اجرای برجام افزایش داشته است و ادامه داد که گرفتن شراکت شرکتهای مشهور و شناخته شدهی دنیا از کره، ژاپن، آلمان و دیگر کشورهای پیشتاز در این عرصه برای تولید موتورسیکلتهای برقی و هیبریدی در داخل کشور از موارد بسیار مهم محسوب میشود که برای توسعهی موتورسیکلتهای برقی و هیبریدی در کشور میتواند بسیار کارآمد و کلیدی باشد.
باید زیر ساختهای تولیدوساخت وسایل نقلیهی هیبریدی در کشور فراهم شود
نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد که با یک برنامهریزی دقیق و کار شده و نیز با در نظر گرفتن نیاز کشورهای همسایهی ایران به موتورسیکلتهای برقی و هیبریدی، اگر ایران بتواند خود را به قطب تولید این نوع وسایل نقلیه در منطقه بدل کند میتواند نیاز منطقه و کشورهای در مجاورت خود را برای سالها تامین کند که خود این امر نیز سودآور است. سبحانیفر به این مسئله هم اشاره کرد که برای این نوع وسایل نقلیهی برقی لازم است در سطح شهر ایستگاههایی برای تامین شارژ باطری آنها ایجاد شود و نیز افزود که در کنار طراحی و ساخت و توسعهی این گونه وسایل نقلیه نیاز داریم که زیرساخت های لازم برای توسعه استفاده از چنین وسایلی را هم به صورت همزمان ایجاد کنیم.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.