نخستین تجربهی رانندگی با شورولت اکوئناکس مدل ۲۰۱۸
در حال حاضر در بازار محصولات کراساوور فضای رقابتهای تنگاتنگ حاکم است. به همین دلیل، شورولت نیز با نسل تازهی نمونهی اکوئناکسش اخیرا بیشتر در این بازار حضور مییابد. با موتوتلهمراه باشید.
شورولت در اکوئناکس کنونی، ترکیبی قوی از تکنولوژیهای بهروز، قوای محرکهی تازه و شاسی سبکوزنتر را عرضه نموده است. این اکوئناکس مدل ۲۰۱۸ ظاهرا به عنوان نسل سوم محسوب میشود ولی در حقیقت از نظر مکانیکی دومین نسل به شمار میآید. نسل پیشین این کراساوور که در حد فاصل سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ ساخته شد، تا حدود بسیاری بر پایهی همان پلتفرم نسل اول که مربوط به سال ۲۰۰۵ میشود، تولید گشته بود؛ ولی در نسل کنونی، شورولت تحولاتی اساسی در این محصول ایجاد نموده که سبب کم شدن وزن حدودا ۱۸۰ کیلوگرم گشته است. اکوئناس کنونی همینطور از نظر طول نیز تقریبا سیزده اینچ از نسل پیشین کوتاهتر گشته است در صورتی که مقاومت ساختاریاش هم با به کار گیری تکنیکهای بهروز جوشکاری و چسبهای ساختمانی زیاد شده است. طرح بیرونی اکوئناکس کنونی محافظهکارانه میباشد و طرح و مدل تازهی شورولت به کار رفته در نمونههای ولت، مالیبو و بولت تاثیر پذیرفته است؛ پس در قسمت جلوی این محصول جلوپنجرهی تازهی شورولت در کنارهای چراغهای باریک به چشم میخورد. نسل پیشین اکوئناکس فقط به شکل دیفرانسیل جلو یا ۴ چرخ محرک ارائه میگشت ولی این پلتفرم تازه به وسیلهی دیفرانسیلی که قادر است انتقال توان به چرخها را متوقف نماید، بهترین ترکیب از هردو مدل را عرضه نموده است. شورولت ادعا دارد این مسئله سبب کم شدن میزان مصرف سوخت تا حد ۱ یا ۲ درصد میگردد. شایان ذکر است که این کمپانی تا به حال نیز برای منطقههای دارای هوای خوب، نمونهی تنها دیفرانسیل جلوی اکوئناکس را عرضه مینماید.
دومین نسل از این محصول به شکل استاندارد با یک پیشرانهی ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر توربوی کنونی ارائه میگردد که دارای توان ۱۷۰ اسب بخار و گشتاور ۲۷۵ پوند میباشد. این احتمال وجود دارد که گنجایش و صدای یک پیشرانهی ۱.۵ لیتری برای یک کراساوور با سنگینی ۱۵۳۰ کیلوگرم اندک و کم جلوه کند ولی این پیشرانه دارای گشتاور زیادی میباشد. این موتور ۱.۵ لیتری به منظور عرضهی ماکسیمم مقدار گشتاور در دور پیشرانهی اندک تولید گشته است زیرا با این فکر به وجود آمده است که گشتاور با دور پایین به منظور بهرهگیری شهری در مقایسه با گشتاور در رد لاین بافایدهتر میباشد. افزون بر این، در دورهای پایین نیروی بسیاری نیز نهفته است و اگر شیشهی پنجره پایین باشد، حتی توربوشارژر نیز شنیده خواهد شد؛ ولی با این حال به همراه این پیشرانهی ۱.۵ لیتری، ۲ موتور دیگر را نیز میشود در بازار کشور امریکا برگزید که دربرگیرندهی یک واحد دولیتری ۴ سیلندر توربو و ۱.۶ لیتری توربودیزل میگردد. با این حال که جنرال موتورز در تعداد زیادی از سازههایش گیربکسهای ۸ و ۹ سرعتهی خودکار را عرضه مینماید، موتور ۱.۵ لیتری شورولت اکوئناکس در کنار یک گیربکس ۶ سرعتهی خودکار ارائه میگردد. این گیربکس قدمت زیادی دارد و مسن بودنش به طور کامل حس میگردد زیرا در هنگام عوض کردن دنده بسیار سرعت پایینی دارد و احساس خوبی از عکسالعمل فشار دادن پدال گاز هم دست نمیدهد. من توقع دارم که یک گیربکس خودکار کارآمد برای عرضهی توان در زمان فشار دادن پدال گاز مخصوصا در زمان طی کردن سربالاییها با سرعت ۱ یا ۲ دنده معکوس کند ولی گیربکس ۶ سرعتهی اکوئناکس احمق جلوه میکند. به همین سبب کمشدن سنگینی این کراساوور و موتور تازهی پرکشش آن به وسیلهی یک گیربکس نهچندان زیبا که مربوط به بیشتر از یک دهه قبل میباشد، ضعیف گشته است.
کوههای Blue Ridge ترکیب بینظیری از راههای پرپیچوخم و مسافتهای بزرگراهی کوتاه را عرضه مینماید که فرصت خوبی را برای اجرا کردن مانورهای پرسرعت ایجاد مینماید و به همین سبب محل خوبی برای سنجیدن توانمندیهای اکوئناکس میباشد؛ ولی این خودرو در این مکان حس بدی نداشته و با تمرکز و اعتماد به نفس جهتش را تغییر میدهد؛ پس اگرچه اکوئناکس کنونی بیشتر به درد رانندگیهای درون شهری در کنار خانواده میخورد ولی در بیرون از شهر و راههای پرپیجوخم هم حس خوبی دارد. جدا از اینها، فرمان تقریبا پرسرعت و اندازههای فیزیکی کم غربیلک فرمان هم یاریکننده است که اکوئناکس بسیار جمعوجورتر از شکل و قیافهی کراساوورش به نظر رسد. این خودروی کراساوور ساخت آمریکا با ضریب آیرودینامیک ۰.۳۳ هم در ردهی خودش پیشگام میباشد در صورتی که صدای بسیار اندک در کابینش نیز به طور کامل حس میشود به گونهای که در حین رانندگی با کروز در بزرگراه احتیاجی به بلند کردن صدا نبود تا طرف مقابل صدای ما را بشنود. به جز این، شورولت در سالهای قبل به منظور بهتر کردن فضای درونی محصولاتش بسیار کوشیده است که این کوشش فورا در کابین نسل فعلی اکوئناکس احساس میگردد. تریم چرم ۲ رنگ قهوهای-مشکی این خودرو بسیار جذاب است در صورتی که طرح کنونیاش لوکستر نمونهی قبلی است. همچنین، غربیلک فرمان با کاور چرمیاش حس خوبی در دست به راننده میدهد و صندلیها نیز احساس راحتی را القا میکنند.
در نسل کنونی این محصول تهویهی خودکار ۲ منطقهای به طور استاندارد عرضه گشته است در صورتی که در کل ۶ درگاه USB نیز در همهجای کابین قرار داده شده و ۲ درگاه نیز برای سرنشینان عقبی است. صندلیهای عقبی جای پای لازمه را فراهم مینمایند در صورتی که هردو صندلی عقبی با کشیدن یک اهرم جمع میگردند که در این وضعیت گنجایش بار گستردهای به اندازهی ۱۸۰۰ لیتر در کنار یک مکان برای حمل بار در صندوق عقب مهیا میشود. از سایر امکانات استاندارد این محصول محصول، سامانهی سرگرمی-اطلاعاتی MyLink میباشد که به وسیلهی یک صفحه نمایشگر ۸ اینچی لمسی عرضه گشته و دربرگیرندهی اندروید اتو گوگل و کارپلی اپل نیز میگردد. به جز این، پکیج ناوبری نیز با ارزش ۳۳۲۰ دلار قابل سفارش میباشد و سامانهی صدای Bose هم در تیپهای بالاتر عرضه میشود. در این میان، اینترنت نسل چهار وایفای هم سواری با اکوئناکس را دلنشینتر مینماید. شورولت همینطور تعدادی از سامانههای امنیتی بهروز و توسعهیافته را نیز برای محصول فعلی در نظر گرفته است به طوری که سامانههای هشدار نقاط خارج از میدان دید، کمک به حفظ حرکت بین خطها، هشدار تصادف از قسمت جلو و ترمز اتوماتیک، همه و همه از امکانات استاندارد آن میباشند که با بهرهگیری از رادار و حسگرها کارایی دارند. شایان ذکر است که به صورت پیشفرض سامانهی هشدار تصادف از جلو بسیار تداخلگر کار راننده میباشد ولی خبر خوب این است که میشود چراغ چشمکزنش را خاموش نمود. سامانهی دید فراگیر نیز که از بالا عکس خودرو را نشان میدهد برای پارک کردن به درد میخورد ولی دوربین دید عقب دارای کیفیت کمی میباشد.
ارزش شورولت اکوئناکس ۲۰۱۸ از ۲۳۵۸۰ دلار شروع میگردد که اندکی کمتر از رقیبان اصلی خود تویوتا رافور با ارزش ۲۴۹۱۰ و فورد اسکیپ با ارزش ۲۳۷۵۰ دلار میباشد. هردوتای این کراساوورهای همردهی اکوئناکس دارای اسب بخار زیادتری میباشند ولی شورولت به ۲۷ نیوتنمتر گشتاور زیادتر، در سطح بالاتری نسبت به فورد و تویوتا قرار داده میشود. یکی دیگر از برتریهای اکوئناکس میزان مصرف سوخت آن میباشد چون در هر ۱۰۰ کیلومتر درون شهر نه لیتر و در بزرگراه ۷.۳ لیتر بنزین میسوزاند در صورتی که اسکیپ و رافور در هر ۱۰۰ کیلومتر درون شهر ۱۰.۲ لیتر و در بزرگراه ۷.۸ لیتر بنزین مصرف میکنند. در وضعیت کلی آسودگی و رانندگی راحت این کراساوور با فناوریهای پیشرفته واقعا لذتبخش بود. طرح و موتور اکوئناکس کاملا بهروز و تازه میباشد و فقط به یک چیز احتیاج دارد و آن هم یک گیربکس تازه میباشد؛ ولی با این وجود پکیج کلی عرضه گشته در اکوئناکس ۲۰۱۸ احتیاجات تعداد زیادی از خانوادهها را در هر فصل جوابگو است.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.