معرفی ۱۰ مدل از وسایل نقلیه‌ی برقی بیشترین شعاع حرکتی موجود در بازارهای جهانی

این اواخر، به‌خاطر فاجعه‌ی افزایش آلاینده‌های زیست‌محیطی و همین‌طور کم‌شدن میزان سوخت‌های فسیلی، وسایل نقلیه‌ی برقی و هیدروژنی در مرکز توجه کمپانی‌های مشهور تولید خودرو قرار گرفته‌اند. با موتوتلهمراه باشید.

ولی این وسایل نقلیه دارای عیب و نقص‌هایی نیز بوده که ارزش خیلی زیاد و مسیر کوتاه قابل پیمودنشان دوتا از اصلی‌ترین این عیوب محسوب می‌شوند. ولی با توسعه‌ی فناوری این معضلات بسیار کمتر شده‌اند و این محصولات با طی کردن مسیرهای تقریبا زیاد بدون آلوده‌کردن محیط، هم‌اکنون در ویترین اکثر کمپانی‌های تولید خودرو مشاهده می‌شوند. این متن را تا آخر دنبال کنید تا ده مدل از این خودروها را به شما معرفی کنیم. سایون یکی از زیرمجموعه‌های کمپانی تولید خودروی تویوتا می‌باشد که در کالیفرنیا‌ی امریکا واقع شده. سایون IQ EV هم یک محصول بدون صندوق کاملا برقی می‌باشد که با بهره‌گیری از پیشرانه‌ی برقی‌اش می‌تواند قدرت ۶۳ اسب بخار را فراهم نماید. این پیشرانه سایون iQ EV را در مدت زمان ۱۳.۵ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت و در پایان به سرعت ۱۲۵ کیلومتر بر ساعت سوق می‌دهد. این محصول با هردفعه شارژ کامل که در بازه‌‌ای سه ساعته صورت می‌پذیرد، قادر به طی کردن مسافت ۷۷ کیلومتری می‌باشد.
خودروی بعدی میتسوبیشی نمونه‌ی i-MiEV می‌باشد. این محصول یک مدل پیشرانه عقب با شکل و قیافه‌ای آینده‌نگر است و سازه‌ی کمپانی تولید خودروی میتسوبیشی می‌باشد. این وسیله‌ نقلیه‌ی برقی با ارزش پایه‌ی ۸۸ میلیون تومان فروخته می‌شود. این محصول یکی از ارزان‌قیمت‌ترین محصولات برقی حاضر در بازار می‌باشد و پیشرانه‌اش قدرت ایجاد توانی برابر با ۶۶ اسب بخار و گشتاور ۱۹۶ نیوتن متر را داراست. این محصول به منظور دست‌یابی به سرعت صد کیلومتر بر ساعت از سرعت صفر به ۱۳ ثانیه زمان احتیاج دارد و ماکسیمم سرعتش هم ۱۲۸ کیلومتر بر ساعت می‌باشد. این محصول پس از هردفعه شارژ شدن به طور کامل، قادر به طی کردن مسیری برابر با صد کیلومتر می‌باشد. خودروی بعدی اسمارت دونفره می‌باشد. محصولات ساخته شده توسط اسمارت از آغاز کار این کمپانی، همواره به عنوان یکی از کم‌مصرف‌ترین محصولات حاضر در بازار به حساب می‌آمدند. نمونه‌ی اسمارت دونفره هم یک وسیله نقلیه‌ی کاملا برقی دیگر از این کمپانی می‌باشد. پیشرانه‌ی برقی به کار رفته در این سازه، قادر به ایجاد توان ۷۴ اسب بخار می‌باشد و گشتاور ۱۶۰ نیوتن متر برایش برآورد شده است.
این پیشرانه می‌تواند اسمارت دونفره را در مدت زمان تقریبا ده ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ثانیه از سرعت صفر سوق داده و ماکسیمم سرعتش هم ۱۲۵ کیلومتر بر ساعت برآورد شده است. این محصول با ارزش پایه‌ی ۹۷‌.۵ میلیون تومان فروخته شده و با هربار فول شارژ، قادر به طی کردن مسیر ۱۱۰ کیلومتری می‌باشد. خودروی بعد فورد فوکاس برقی است. فورد فوکاس بنزینی یکی از برترین محصولات بدون صندوق جمع و جور حاضر در بازار می‌باشد و مدل برقی این محصول هم از همین قانون پیروی کرده است. پیشرانه‌ی برقی این محصول قدرت ایجاد توانی برابر با ۱۴۳ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر را داراست و این محصول را در مدت زمان ۹.۹ ثانیه از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت و در پایان به سرعت ۱۳۶ کیلومتر بر ساعت سوق می‌دهد. این محصول در وضعیت فول شارژ قادر به طی کردن مسافت ۱۲۲ کیلومتری می‌باشد. فورد فوکاس برقی با پکیج کاملی از آپشن‌ها و تجهیزات ارائه می‌گردد و با ارزش پایه‌ی ۱۱۲.۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.
محصول بعد بی‌ام‌و i۳ می‌باشد. سری i کمپانی تولید خودروی بی‌ام‌دابلیو یکی از زیباترین مدل‌های تولید شده به وسیله‌ی این کمپانی می‌باشد. سردسته‌ی این رده نمونه‌ی سوپر اسپورت i۸ می‌باشد که قادر به ایجاد توان ۳۵۷ اسب بخار می‌باشد و ماکسیمم سرعتش هم ۲۵۱ کیلومتر بر ساعت برآورد شده است. جمع و جورترین مدل این رده، i۳ می‌باشد که با بهره‌گیری از پیشرانه‌ی برقی‌اش قدرت ایجاد توانی برابر با ۱۷۰ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر دارد. این محصول در مدت زمان ۷.۱ ثانیه از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یافته و ماکسیمم سرعتش هم ۱۴۸ کیلومتر بر ساعت برآورد گشته است. این محصول تجهیز شده و گران قادر به طی کردن مسیر ۱۳۰ کیلومتری با هردفعه شارژ شدن می‌باشد و با ارزش پایه‌ی ۱۷۴ میلیون تومان در بازارهای خودرو به فروش می‌رسد. خودروی بعدی شورولت اسپارک برقی می‌باشد. شورلت اسپارک EV یک محصول تجهیز شده و قوی می‌باشد که همراهی‌اش با یک پیشرانه‌ی برقی با توان ۱۴۰ اسب بخار و گشتاور بسیار زیاد ۵۴۲ نیوتن متر قدرت سوق دادن این محصول را از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت فقط در ۷.۹ ثانیه دارا می‌باشد. ماکسیمم سرعت این محصول هم ۱۴۵ کیلومتر بر ساعت برآورد شده است. این محصول که با ارزش پایه‌ی ۱۰۳ میلیون تومانی به خریداران ارائه می‌شود، محصولی تجهیز شده بوده و دارای تجهیزاتی مثل رینگ‌های پانزده اینچی آلیاژی، صفحه نمایشگر هفت اینچی لمسی و کاورهای چرم درون کابین می‌باشد و قدرت طی کردن مسیر ۱۳۲ کیلومتری را پس از هردفعه فول شارژ شدن داراست.

هوندا فیت برقی یکی دیگر از این محصولات است.

هوندا فیت هم یک وسیله نقلیه‌ی برقی از کمپانی تولید خودروی هوندا می‌باشد که پیشرانه‌ی برقی‌اش قادر به ایجاد توان ۱۲۳ اسب بخار می‌باشد. گشتاور ایجاد شده توسط این پیشرانه هم مساوی با ۲۵۶ نیوتن متر می‌باشد که عدد بزرگی محسوب می‌شود. این پیشرانه، هوندا فیت برقی را در مدت زمانی برابر با ۸.۶ ثانیه از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت سوق می‌دهد. ماکسیمم سرعت این محصول هم بر طبق اعلان کمپانی تولید کننده ۱۴۸ کیلومتر بر ساعت می‌باشد. هوندا فیت هم مثل شورولت اسپارک برقی قادر به طی کردن مسافتی به اندازه‌ی ۱۳۲ کیلومتر پس از هردفعه فول شارژ شدن می‌باشد. این محصول با ارزش پایه‌ی ۱۳۵ میلیون تومان به خریداران ارائه می‌شود.

خودروی بعدی نیسان لیف است.

نیسان لیف هم یک محصول بدون صندوق برقی جمع و جور می‌باشد که به وسیله‌ی کمپانی تولید خودروی نیسان ساخته شده است. پیشرانه‌ی این محصول قدرت ایجاد نیرویی برابر با ۱۰۷ اسب بخار و گشتاور ۲۵۳ نیوتن متر را دارا می‌باشد. این محصول در مدت زمان ۱۰.۵ ثانیه از سرعت صفر به سرعت صدکیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند و ماکسیمم سرعتش هم ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت برآورد گشته است‌ نیسان لیف که با ارزش پایه‌ی ۱۱۸ میلیون تومان در بازارهای دنیا فروخته می‌شود، قادر به طی کردن مسیر ۱۳۵ کیلومتری پس از هردفعه فول شارژ شدن می‌باشد. فیات ۵۰۰E با دارا بودن مقام سوم خودروهای برقی با بیشترین شعاع حرکتی نیز در بین این محصولات است. این خودروی جمع و جور تولید شده توسط کمپانی ایتالیایی فیات می‌باشد و با ارزش پایه‌ی ۱۲۲ میلیون تومان فروخته می‌شود. پیشرانه‌ی برقی این محصول قادر به ایجاد توانی برابر با ۱۴۷ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۰۰ نیوتن متر می‌باشد و در مدت زمان ۸.۴ ثانیه از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت و در پایان به ماکسیمم سرعت ۱۴۱ کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند. فیات ۵۰۰E برقی، قادر به طی کردن مسیری برابر با ۱۴۰ کیلومتر پس از هردفعه فول شارژ شدن می‌باشد که به منظور پیمودن مسافت‌های درون شهری رقم خوبی به نظر می‌رسد. نام تویوتا RAV۴ برقی با دارا بودن مقام دوم خودروهای برقی با بیشترین شعاع حرکتی نیز در میان این ده محصول به چشم می‌خورد. 
دومین جایگاه بیشترین مسیر قابل پیمودن به وسیله‌ی یک وسیله‌ نقلیه‌ی برقی به یک خودروی شاسی‌بلند از یک کمپانی تولید خودروی ژاپنی تویوتا داده شده است و این محصول یکی از محصولات برقی با بیشترین شعاع حرکتی حاضر در بازار به حساب می‌آید. این وسیله‌ی نقلیه قادر به طی کردن مسیری برابر با ۱۶۵ کیلومتر پس از هردفعه فول شارژ شدن می‌باشد. پیشرانه‌ی برقی این خودرو قادر به ایجاد توان ۱۵۴ اسب بخار می‌باشد و گشتاور ۳۷۰ نیوتن متر را ایجاد می‌نماید. این خودروی برقی در نمونه‌ی اسپورت در مدت زمان تقریبا ۸.۴ ثانیه از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یافته و ماکسیمم سرعتش هم مساوی با ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت اعلان گشته است. این محصول دارای تجهیزات موجود در بقیه‌ی محصولات شاسی‌بلند مانند استارت بدون کلید، سامانه‌ی تهویه‌ی مطبوع نسل تازه‌ی خودکار دوگانه و صندلی‌های دارای سامانه‌ی خنک‌کننده و گرم‌کننده می‌باشد و با ارزش تقریبا ۱۸۷ میلیون تومان فروخته می‌شود.
خودروی بعدی تسلا با دارا بودن مقام نخست می‌باشد. هرکجا بحثی راجع به وسایل نقلیه‌ی برقی به میان آورده می‌شود، خودروهای کمپانی آمریکایی تسلا حتما نقش پررنگی در آن ایفا می‌کنند. در قسمت وسایل نقلیه‌ی برقی با بیشترین شعاع حرکتی هم وضع به همین شکل بود و تسلا نمونه‌ی S بهترین محصول در میان آن محصولات محسوب می‌شود. تسلا S که قادر به ایجاد توان بیشتر از ۵۰۴ اسب بخار و گشتاور ۹۳۱ نیوتن متر می‌باشد، در مدت زمان سه ثانیه از سرعت صفر به سرعت صد کلیومتر بر ساعت دست پیدا کرده و نهایتا به سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. این محصول شگفت که با فاصله‌ی زیادی نخستین جایگاه زیادترین مسیر قابل پیمودن به وسیله‌ی یک وسیله نقلیه‌ی برقی را از آن خود کرده است، قدرت طی کردن مسیری برابر با ۴۰۷ کیلومتر را با هردفعه فول شارژ شدن داراست و با ارزش ۳۹۴ میلیون فروخته می‌شود.