جدیدترین تحقیقات گویای آن است، وسایل نقلیه الکتریکی مانند خودروهای تسلا، برای بیمارانی که از دستگاه ضربان ساز یا دیگر دستگاههای الکترونیکی استفاده میکنند، مشکل حادی به وجود نمیآورد. با موتوتل همراه باشید.
دو پزشک از بیمارستان اوهایو آمریکا، تحقیقی انجام داده و به این نتیجه رسیدهاند خودروی الکتریکی برای افرادی که ناراحتی قلبی دارند و از پیس میکر (ضربان ساز) یا دفیبریلاتور داخلی (دستگاه تولیدکننده شوک الکتریکی) استفاده میکنند، مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
دکتر آپورپاتل در این باره گفت: "این تحقیق نشان داده خودروی الکتریکی تسلا برای بیمارانی که از دفیبریلاتور استفاده میکنند، کاملاً ایمن است. این پژوهش به این منظور انجام شده تا نشان دهد خودروهای برقی برای افرادی که از وسایل الکترونیکی قلبی استفاده میکنند، خطری ندارد."
در این آزمایش، 26 مرد و 8 زن با میانگین سنی 69 سال، از دفیبریلاتور درون قلب استفاده کردهاند. تمام افراد مورد آزمایش در کنار خودروی الکتریکی تسلا مدل S P90D که در حال شارژ شدن در ایستگاه شارژ 220 ولتی بود، قرار گرفتند. بهمنظور بررسی تداخل الکترومغناطیسی در این آزمایش، دفیبریلاتور تعبیه شده در قلب این افراد بررسی شد. البته دفیبریلاتورها در حساسترین حالت ممکن قرار گرفتند و هیچ سیگنال، ضربه یا تداخل الکترومغناطیسی دیگری با قرار گرفتن در کنار خودروی برقی و ایستگاه شارژ تشخیص داده نشد.
البته نیاز است این آزمایش روی انواع مختلف خودروهای الکتریکی تکرار شود. دانشمندان قبلاً اعلام کرده بودند خودروهای تسلا در مقایسه با دیگر وسایل نقلیه برقی در هنگام شارژ، فعالیت الکتریکی زیادی از خود نشان میدهند.
بنا بر نتایج منتشر شده، خودروهای الکتریکی تسلا برای بیمارانی که از دفیبریلاتور استفاده میکنند، ایمن است؛ البته ممکن است این مسئله در مورد نسل جدید تسلا رودستر درست نباشد. البته با توجه به زمان 1.9 ثانیهای صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت تسلا رودستر جدید، ممکن است افرادی که سلامت فیزیکی هم دارند در حین رانندگی، دچار مشکل قلبی شوند.
منبع: motor1
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.