Niels van Roij دیزاین بعد از عرضه طراحیهای ابتدایی که در آنها برای تبدیل مدل S تسلا به یک شوتینگ بریک تلاش شده بود، اکنون از برنامهی خود برای آماده سازی این واگن استیشن در مارس 2018 میلادی خبر داده است. با موتوتل همراه باشید.
این استیشن لوکس در تعداد محدود تولید میشود و جایگزینی برای مشتریانی خواهد بود که به دنبال خودرویی خاصتر از مدل X هستند.
Van Roij در بیانیهای درباره پروژه جدید این شرکت اعلام کرد: "عناصر زیبایی شناسی این تبدیل از طریق ایجاد سه بعد طراحی فراهم شده که در آن 16 طراحی مختلف خلق شده است."
این شرکت قصد دارد تنها 20 دستگاه از مدل S شوتینگ بریک تولید کند. Van Roij از همان طراحی جلوی مدل S استفاده کرده اما پنل پشتی آن کاملاً تغییر کرده است. شوتینگ بریک تنها دو در دارد، اما اکنون قرار است ساختار چهار در تسلا حفظ شود. یک سقف شیب دار جدید نیز به سمت پشت این خودرو کشیده شده است.
این خودرو نیم رخ زیباتری دارد اما طراحی ابتدایی از سه رخ پشت این خودرو هایلایت اصلی آن است. گلگیرهای برجسته در این خودرو ظاهری عضلانیتر به مدل S بخشیده که عملکرد بهتر آن را به نمایش میکشد.
منبع: خبرخودرو
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.