خودروی ساینا از جدیدترین محصولات شرکت خودروسازی سایپا است. ساینا مدل دندهای برای اولین بار در سال 95، وارد بازار کشورمان شد. اغلب کارشناسان و علاقهمندان به خودرو، ساینا را محصولی باکیفیت نمیدانند و معتقدند این خودرو ارزش خرید پایینتری نسبت به قیمت مصوب از سوی شرکت سازنده دارد. با موتوتل همراه باشید.
قصد داریم درباره معایب خودروی ساینا از جمله کیفیت مونتاژ، پیشرانه ضعیف، جنس متریال داخلی اتاق، طراحی ظاهری و ... صحبت کنیم.
*طراحی ظاهری نامتوازن
خودروی ساینا نامتوازنترین طراحی را در میان خودروهای داخلی دارد. این خودرو دارای معایبی چون عدم تعادل کافی به دلیل وجود چرخهای کوچک است. به گفتهی کارشناسان، ساینا، ارتفاع نامناسب و نامتوازنی داشته و الگوریتم طراحی اجزای این خودرو با یکدیگر هماهنگ نیستند.
*پیشرانه ضعیف
یکی از معایب خودروی ساینا، پیشرانه ضعیف آن است. این خودرو به پیشرانه چهار سیلندر با حجم 1503 سیسی مجهز شده و قادر به تولید قدرت 87 اسب بخار و گشتاور 128 نیوتن متر است. اگر ابعاد و وزن ساینا را در نظر بگیریم، این پیشرانه قدرت لازم و کارایی مناسب برای استفاده طولانی مدت را ندارد. مدل اتوماتیک ساینا که اخیراً وارد بازار شده، از گیربکس CVT ساخت شرکت پانچ بلژیک بهره میبرد که با توجه به قدرت پایین پیشرانه، این جعبه دنده دارای مشکلاتی چون تأخیر در تعویض دنده خواهد بود.
*جنس متریال داخلی
متریال داخلی این خودرو، کیفیت چندان مناسبی ندارد. جنس پلاستیک به کار رفته در داشبورد و دیگر اجزای خودرو بسیار نامرغوب بوده و از کیفیت پایینی برخوردار است. به طوری که در طی زمان علاوه بر به صدا افتادن اتاق، سبب ایجاد حس ناخوشایندی برای راننده و سرنشینان خواهد شد.
*کیفیت مونتاژ
کیفیت پایین مونتاژ، یکی دیگر از معایب خودروی ساینا است. از جمله مشکلات مونتاژ قطعات در خودروی ساینا میتوان به درزهای صندوق عقب و ناحیه سپر، وجود شکافهایی مابین دربها و صندوق جلو و ... اشاره کرد.
معایب خودروی ساینا سبب شده خیلی از خریداران به محصولات شرکت خودروسازی سایپا بیاعتماد شوند.
منبع: چرخان
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.