ایران خودرو از آغاز طرح پیش فروش خودروهای شاسی بلند خود از جمله هایما اس 7 اتوماتیک توربوشارژ و سوزوکی گرندویتارا اتوماتیک خبر داد. این طرح فروش از روز سه شنبه 15 اسفندماه آغاز شد. با موتوتل همراه باشید.

هایما اس 7 اتوماتیک توربوشارژ و سوزوکی گرندویتارا اتوماتیک از نظر عملکرد، فرمان پذیری، ایمنی و سطح امکانات و آپشن ها توانسته رضایت‌مندی مشتریان را جلب کند. اکنون طرح پیش فروش این دو خودرو از روز گذشته آغاز شده و طرح یک ودیعه‌ای و دو ودیعه‌ای پیش فروش دو شاسی بلند ایران خودرو نیز از 15 تا 29 اسفندماه سال جاری تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.

در پیش فروش یک ودیعه‌ای، خریداران می‌توانند با پرداخت مبلغ 47 و 74 میلیون تومان برای ثبت نام هایما اس 7 اتوماتیک توربوشارژ و سوزوکی گرندویتارا اتوماتیک اقدام کنند و خودروی مذکور را در مردادماه 97 تحویل بگیرند. همچنین علاقه مندان می‌توانند با پرداخت ودیعه اول به مبلغ 32 میلیون تومان و ودیعه دوم با موعد پرداخت خرداد 97 به مبلغ 15 میلیون تومان خودروی هایما اس 7 اتوماتیک توربوشارژ را با موعد تحویل شهریورماه ثبت نام کنند. متقاضیان قادر به انتخاب خودرو با رنگ‌های سفید، مشکی، نقره‌ای، خاکستری، ذغالی و قهوه‌ای خواهند بود.

در طرح دو ودیعه‌ای سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک، خریداران می‌توانند با پرداخت 60 میلیون تومان در ودیعه اول و ودیعه دوم به مبلغ 14 میلیون تومان با موعد پرداخت خرداد 97 نسبت به ثبت نام این خودرو با موعد تحویل شهریورماه 97 و با رنگ بندی سفید، مشکی، نقره‌ای و خاکستری اقدام نمایند.

برای خرید دو شاسی بلند ایران خودرو به سامانه فروش اینترنتی ایران خودرو به آدرس esale.ikco.ir یا نمایندگی‌های مجاز ایران خودرو در سراسر کشور مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.

خیلی از مشتریان خودروهای شاسی بلند را از نظر ایمنی و دوام بهتر از خودروهای سواری می‌دانند و به ادعای آن‌ها، این خودروها عملکرد فنی بهتر و قابل‌اعتمادتری دارد.