مشکل ایمنی در بیش از 4 میلیون خودرو شرکت جنرال موتورز
کمپانی خودروسازی جنرال موتورز (GM) 4 میلیون دستگاه ماشین خود را به دلیل مشکلات ایربگ فراخوانی کرد. قرار است مشکل سیستم نرم افزاری ایربگ این ماشین ها که اکثریتشان در ایالات متحده بوده و به تازگی نیز منجر به فوت یک نفر شده بود، اصلاح شود.
ماشین های این کمپانی که فراخوانی شده اند همگی در محدوده مدل های سال 2014 تا 2017 جنرال موتورز هستند و شامل مدل هایی از بیوک (Buick)، شورلت (Chevrolet)، جی ام سی (GMC) و کادیلاک (Cadillac) می شوند. اگر بخواهیم دقیق تر بیان کنیم، این غول خودروسازی آمریکایی 4.28 میلیون دستگاه خودروی خود را از سراسر جهان فراخوانی کرده که 3.6 میلیون دستگاه از این ماشین ها، در ایالات متحده در حرکتند. کمپانی خودروسازی جنرال موتورز در روز جمعه این هفته اذعان داشت که در موارد انگشت شماری، ماژول سنجش و تشخیص این ماشین ها می تواند به حالت آزمایشی برود ("ماژول سنجش و تشخیص" کامپیوتر کوچکی است که کاری که ماشین انجام می دهد را تشخیص داده و درک کرده و استقرار ایربگ را کنترل می کند).
اگر این اتفاق صورت پذیرد (یعنی این ماژول به حالت آزمایشی برود، احتمال دارد کیسه های هوایی که در جلوی ماشین تعبیه شده اند در هنگام تصادف باد نشده و حالت پیش کشنده کمربند ایمنی نیز به دلیل جلوگیری از آسیب رسیدن به سرنشینان محکم نشود (حالت پیش کشنده کمربند یا Pretensioner، همان حالتی است که هنگامی که کمربند خود را بسته باشید و ناگهان ترمز کنید، از پرت شدن شما به جلو خودداری می کند). جنرال موتورز در ادامه اذعان داشت که این نقص فنی در سیستم ایربگ ماشین ها تا به این جا حداقل یک کشته و سه زخمی بر جای گذاشته است. این کمپانی در ماه مه سال 2014 هنگامی که کیسه هوای یک شورلت سیلورادو در هنگام تصادف باز نشد، به این مشکل در سیستم ایربگ هایش پی برد. جنرال موتورز به کمپانی دلفی (Delphi) که تامین کننده ماژول های کیسه هوا بود اطلاع داد و این دو شرکت نیز ماژول ها را مورد آزمایش قرار دادند تا اینکه در هفته گذشته تصمیم گرفتند تا ماشین های تحت تاثیر این مشکل را فراخوانی کنند.
اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه روز جمعه این فراخوانی را اعلام کرد. کمپانی جنرال موتورز نیز این فراخوان را به اطلاع مشتریان رساند و نرم افزار آن را نیز به صورت رایگان بروزرسانی کرد. همچنین این کمپانی اعلام کرد که نمایندگی های این کمپانی نیز به این آپدیت نرم افزاری دسترسی دارند و بنابراین می توانند این مشکل را به سرعت مرتفع کنند.
3.6 میلیون دستگاه ماشینی که در ایالات متحده در این فراخوان جای گرفته اند عبارتند از:
مدل های 2014 تا 2016 بیوک LaCrosse، شورلت SS و شورلت Spark EV
مدل های 2014 تا 2017 بیوک Encore، جی ام سی Sierra 1500، شورلت کوروت، شورلت Trax، ماشین پلیس شورلت Caprice، و شورلت سیلورادو 1500
مدل های 2015 تا 2017 شورلت Tahoe، شورلت Suburban، شورلت سیلورادو HD، جی ام سی Yukon، جی ام سی Yukon XL، جی ام سی Sierra HD، کادیلاک Escalade و کادیلاک Escalade ESV
نویسنده: رضا اصغرزاده
منبع: mashable
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.