ولوو در آستانه انجام بلند پروازانه ترین آزمایش رانندگی

اولین ماشین خودران ولوو برای پیوستن به ناوگان آزمایشی Drive Me ولوو ساخته شد. این آزمایش در شهر تورسلاندا (Torslanda) واقع در جنوب شرقی سوئد، انجام خواهد شد. کمپانی ولوو پروژه درایو می را این گونه توصیف می کند: “ این آزمایش بلندپروازانه ترین و پیشرفته ترین تجربه رانندگی ماشین های مستقل در جهان است.” در پروژه Drive Me از خانواده های واقعی ساکن در همان مناطق برای رانندگی ماشین های خودران ولوو در جاده های عمومی استفاده می شود.

اگر چه ماشین خودران ولوو برای حرکت در جاده های عمومی تا سال آینده برنامه ریزی نشده است؛ اما گویا این کمپانی سوئدی قصد دارد تا هم اکنون این پروژه را آغاز کند. این خودروساز اخیرا در همکاری با شرکت اوبر (Uber) ناوگان حمل و نقل تاکسی های خودران را راه اندازی کرد و به تازگی با معرفی یک کامیون بدون راننده برای کار در یک معدن زیرزمینی قدرت خود را بیش از پیش به رخ رقبایش کشید. برای آزمایش درایو می، ولوو ماشین های XC90 خود را که در کلاس SUV قرار می‌ گیرند به انواع و اقسام سنسورها از جمله LiDAR، رادار و دوربین های معمولی مجهز کرده است. اطلاعات جمع آوری شده از طریق این سنسورها توسط یک کامپیوتر قدرتمند که ولوو آن را مغز رانندگی خودران می نامد در فرآیندی با نام فیوژن داده ها پردازش می شود.

ولوو می گوید که پروژه درایو می به دلیل رویکرد مشتری محور آن از دیگر پروژه های صورت گرفته در این حوزه متمایز است. این آزمایشات بر روی ماشین های خودران ولوو با راننده های معمولی و در شرایط زندگی واقعی انجام خواهد شد. محققان ولوو امیدوارند که با انجام این آزمایش و کنترل ماشین خودران ولوو با راننده های معمولی به شرایط بهتری دسترسی پیدا کنند. قدم بعدی برای آزمایش درایو می، شهر لندن است. ولوو می گوید که علاقمندان زیادی در کشور چین نیز خواستار انجام این قبیل تست ها در کشور خود شده اند. البته از قبل نیز صحبت هایی راجع به این موضوع شنیده می شد. این خودروساز سوئدی حدود 6 ماه قبل اعلام کرده بود که قصد دارد تا با 100 دستگاه از ماشین های خودران خود این پروژه را در چین نیز به انجام برساند.

ولوو قصد دارد تا ماشین تمام خودران خود را تا سال 2020 روانه بازار کند. این کمپانی می گوید که حذف خطاهای انسانی که حدود 90 درصد از تصادفات جاده ای را شامل می شود با ورود ماشین های بدون راننده به ناوگان حمل و نقل جهان بسیار کم خواهد شد. این کمپانی امیدوار است تا ماشین های کاملا مستقل و بدون راننده خود را تا سال 2021 به تولید انبوه رسانده و به بازار های جهانی عرضه کند.

منبع: تک بوک