فروش ماشین های خودران ولوو تا 5 سال آینده آغاز خواهد شد
ماشین های خودرانولوو تا پنج سال آینده به فروش می رسند؛ این در حالیست که مرکز تحقیقات این کمپانی در سیلیکون ولی نیز کار خود را آغاز کرده است. هاکان ساموئلسون، مدیر عامل شرکت ولوو، در Global Mobility Leadership Forum که در دیترویت برگزار شد اعلام کرد، این کمپانی به دنبال این است که تا سال 2021، ماشین های خودران خود را عرضه کند؛ اضافه شدن قابلیت های اتوپایلوت به ماشین های خودران ولوو ، قیمت این خودروها را تا 10.000 دلار افزایش می دهد.
ساموئلسون در این رویداد به خبرنگاران اعلام کرد که سیستم اتوپایلوت در ماشین های ولوو به عنوان یک قابلیت دلخواه فروخته خواهد شد و به صورت پیش فرض روی تمام ماشین های خودران ولوو تعبیه نشده است. با قابلیت اتوپایلوت، سرنشینان می توانند رانندگی را به عهده ی سیستم قرار دهند. البته این به معنای حذف فرمان از ماشین نیست، سرنشین می تواند در صورت تمایل، فرمان و کنترل ماشین را به دست بگیرد. ساموئلسون در توضیح قابلیت اتوپایلوت گفت: "یکی از جالب ترین روش هایی که باعث عملکرد فوق العاده ی ماشین می شود، قرار دادن آن در حالت اتوپایلوت است." او در ادامه توضیح داد، سیستم خودرانی که ولوو برای وسایل نقلیه ی خود در نظر دارد، به هیچ نظارتی از طرف سرنشینان خودرو نیاز ندارد. در عوض، سرنشینان می توانند در صندلی های خود آرام بگیرند و همزمان با نزدیک شدن به مقصد خود، به فعالیت هایی همچون تماشای فیلم بپردازند.
رویکرد ولوو به سیستم اتوپایلوت کمپانی، به یکپارچه سازی جدیدترین قابلیت ها در وسایل نقلیه ی ولوو شباهت دارد. این قابلیت جدید، در مرحله ی اول در ماشین هایی قرار می گیرد که در صدر لیست قرار دارند؛ چرا که اضافه شدن 10.000 دلار برای عملکردهای خودران باید در آنها به اجرا گذاشته شود. سپس به ترتیب در ماشین های رده های میانی به عنوان یک قابلیت دلخواه قرار می گیرد. این مراحل تا زمانی انجام می شوند که قابلیت اتوپایلوت به صورت پیش فرض روی تمام محصولات این کمپانی تعبیه شود. با تمام این اوصاف، کمپانی ولوو در چگونگی روند راه اندازی تکنولوژی خودران خود متفاوت عمل می کند. سایر خودروسازان بزرگ از جمله فورد و جنرال موتورز به دنبال راهی هستند تا سیستم خود را در ماشین های سبک تاکسی معرفی کنند، با اینحال کمپانی ولوو تلاش می کند تا تکنولوژی خود را مستقیما از طریق قرار دادن در ماشین های خودران، در اختیار افراد قرار دهد. با توجه به بازه ی زمانی که توسط این کمپانی ها منتشر شده، این احتمال وجود دارد که تمام برنامه های کاربردی مختلف در سیستم های خودران یا بدون راننده، در یک بازه ی زمانی مشابه راه اندازی و عرضه شوند.
کمپانی ولوو به منظور دریافت کمک برای توسعه ی سیستم های ماشین های خودران خود، مرکز تحقیقاتی و مهندسی را در سیلیکون ولی راه اندازی خواهد کرد. این تاسیسات از 70 مهندس تشکیل شده که برای توسعه ی این تکنولوژی و سیستم های اتصال و اطلاعات سرگرمی تلاش می کنند. افرادی که در این مرکز فعالیت خواهند کرد، تا پایان این هفته به محل کار خود منتقل می شوند. لکس کرسمیکرز، مدیرعامل کمپانی ولوو در ایالات متحده اعلام کرده است که حتی مبلمان این تاسیسات، به محل انتقال داده شده اند.
کمپانی ولوو قصد شرکت در نمایشگاه پاریس آینده را ندارد؛ این کمپانی قصد دارد با برگزاری رویداد رسانه ای خود، از وسایل نقلیه ی جدید رونمایی کند.
منبع: تک بوک
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.