فروش ماشین های تسلا نسبت به سال گذشته دو برابر شده است
اینطور که به نظر می رسد، ایلان ماسک در روند فروش ماشین های تسلا با موفقیت عمل کرده و وعده ی خود را محقق کرده است. کمپانی تسلا، یکشنبه ی گذشته از آمار فروش خود در سه ماهه ی سوم سال جاری خبر داد. این عملکرد در واقع گام بزرگی به سوی جلب اطمینان سرمایه گذاران به شمار می رود. این کمپانی وعده داده بود که فروش ماشین های تسلا در نیمه ی دوم سال 2016 را به 50.000 واحد می رساند.
این خودروساز تا به حال 22.500 واحد از ماشین های خود را به فروش رسانده و از فروش 5.500 دستگاه دیگر خبر داده است. سه ماهه ی سوم در مقایسه با نیمه ی اول سال 2016، یک پیشرفت بزرگ به شمار می رود؛ کمپانی تسلا در ماه های گذشته حتی نتوانست 15.000 خودرو را به صاحبانشان تحویل دهد. با تمام این اوصاف، به نظر نمی رسد که ایلان ماسک و تیم او بتوانند تا پایان سال 2016، به هدف فروش 80 تا 90 هزار ماشین تسلا دست یابند. لازم به ذکر است که این آمار فروش ماشین های تسلا می تواند نقش کاتالیزور را در افزایش سهام این کمپانی آمریکایی سازنده ی ماشین های الکتریکی ایفا کند.
بعد از انتشار این اخبار، سهام تسلا از روز دوشنبه، 5 درصد افزایش یافته است. روند موفقیت آمیز فروش ماشین های تسلا نسبت به نیمه ی اول سال 2016، از جوانب دیگری نیز با اهمیت جلوه می کند. این آمار فروش در واقع بالاترین میزان در دو سال گذشته را نشان می دهد. اینطور که به نظر می رسد، کمپانی تسلا به خوبی می داند که چگونه هر دو وسیله ی نقلیه ی خود با نام های تسلا مدل اس و SUV تسلا مدل ایکس را به فروش برساند. تولید کلی ماشین های تسلا (که بر مبنای سفارشات قبلی انجام می شود)، به 25185 واحد رسیده که تا پایان سال، به 50.000 واحد می رسد. تنها مانع بزرگ برای تحقق این هدف، رساندن این وسایل نقلیه به دست مشتریان است.
این در واقع یکی از روش هایی است که در آن، مدل تجارتی تسلا به عنوان یک مانع در ثبت فروش محصولات محسوب می شود. خودروسازان قدیمی برای ثبت فروش خود، منتظر تحویل ماشین از طرف مشتری نیستند؛ آنها آمار فروش خود را از روی وسایل نقلیه ای که عرضه کرده و مستقیما به سوی کانال ها روانه کرده اند، ثبت می کنند. کمپانی تسلا به عنوان معامله گر خود عمل کرده و مستقیما ماشین های خود را به دست مشتریان می رساند؛ با این اوصاف، آنها باید منتظر دریافت مشتری بمانند تا بتوانند خودروی مورد نظر را به عنوان یک دستگاه فروش رفته به شمار آورند.
نویسنده: زهرا جانعلیزاده
منبع: businessinsider
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.