اپل برای به دست آوردن یک کرسی در هیئت مدیره اوبر چینی 1 میلیارد دلار هزینه کرد

غول تکنولوژی دنیا، اپل، برای به دست آوردن یک کرسی در هیئت مدیره سرویس اشتراک گذاری خودروی چینی، Didi Chuxing، 1 میلیارد دلار بر روی این شرکت سرمایه گذاری کرد. اطلاعات این سرمایه گذاری برای اولین بار در The Information فاش شد. The Information خاطر نشان کرد که جزئیات انتصاب جدید هیئت مدیره ی این شرکت چینی که در اواخر ماه ژوئن صورت پذیرفته بود، در زمان انجام این سرمایه گذاری فاش نشده بود.

اخبار منتشر شده در این وب سایت خبری، جدیت اپل در سرمایه گذاری اپل بر روی این شرکت چینی که به اوبر چینی معروف است را نشان می دهد. همچنین این سرمایه گذاری علاقه بیش از حد اپل به صنعت حمل و نقل را نیز بیش از پیش آشکار می کند. کمپانی دیدی (Didi) که ارزشی بالغ بر 35 میلیارد دلار دارد، پیش از این با شکست اوبر در چین به شهرت رسیده و این غول شرکت های اشتراک گذاری خودروی آمریکایی را مجبور به فروش کسب و کار محلی خود کرده بود، حال با جذب یک سرمایه 1 میلیارد دلاری از اپل، به نظر می رسد جای خود را در چین محکم تر نیز کرده است.

همچنین گزارش های جدیدی در بلومبرگ منتشر شده که نشان می دهد، کمپانی دیدی همانند همتای آمریکایی خود، اوبر، دست به ساخت ماشین خودران زده است و به نظر می رسد این اقدام بسیار برای اپل خوشایند باشد، چرا که تمامی شایعات و شنیده ها حاکی از آن است که اپل نیز به شدت بر روی پروژه ماشین های خودران خود در حال کار است.

در نهایت چیزی که در حال حاضر برای اپل بسیار جذاب است و خیال این کمپانی را برای تاثیرگذاری بیشتر بر روی اوبر چینی راحت می کند، به دست آوردن یک جایگاه در هیئت مدیره شرکت Didi Chuxing است. اعضای هیئت مدیره دیدی پس از این تغییر از قرار زیر است:

  • آدریان پِریسا: رئیس ارشد ادغام ها و مالکیت شرکت های اپل
  • مارتین لاو: رئیس تِنسنت
  • لوسی پِنگ: یکی از مدیران علی بابا
  • جین لیو: رئیس کمپانی دیدی
  • چِنگ وِی: مدیر ارشد اجرایی کمپانی دیدی

مدیر ارشد اجرایی اوبر، تراویس کالانیک نیز پس از فروش کسب و کار محلی این کمپانی در چین به Didi، به عنوان ناظر هیئت مدیره است که البته بر خلاف سایر اعضای هیئت مدیره، هیچ قدرتی در رای گیری ها ندارد. حال با تغییر به وجود آمده در هیئت مدیره دیدی یا همان اوبر چینی و اضافه شدن یک عضو از خانواده اپل به این کمپانی چینی، باید دید چه تغییری در روند کلی این شرکت و سیاست های اتخاذ شده ی آن به وجود می آید. شاید این مسئله ای باشد که تنها گذر زمان بتواند آن را به ما نشان دهد. نظر شما در این باره چیست؟

منبع: تک بوک