WardsAuto دَه پیشرانهٔ برتر در سال 2019 را اعلام کرده است. به‌منظور انتخاب پیشرانه‌های برتر، 34 نامزد مختلف، از پیشرانه‌های درون‌سوز گرفته تا موتورهای الکتریکی موردبررسی و ارزیابی قرار گرفته‌اند. تیم WardsAuto در ماه‌های اکتبر و نوامبر این موتورها را مورد آزمایش قرار داده‌اند. هرچند برخی از این پیشرانه‌ها در خودروهای مختلفی ارائه می‌شوند اما برجسته‌ترین آن‌ها در لیست حضور یافته‌اند. در ادامهٔ این مطلب می‌توانید لیست 10 پیشرانهٔ برتر سال 2019 را به ترتیب حروف الفبای انگلیسی مشاهده کنید.

ب‌ام‌و X5

3 لیتری I6 توربو

 

این موتور شش سیلندر خطی توربوشارژ ب‌ام‌و، قدرت و مصرف سوخت خوبی داشته و عملکرد روانی را در X5 به نمایش می‌گذارد. این پیشرانه‌ علاوه بر X5، در دیگر محصولات ب‌ام‌و مثل سدان سری 5 هم مورداستفاده قرار می‌گیرد.

شورلت سیلورادو

6.2 لیتری V8

پیشرانهٔ 6.2 لیتری V8 در بین موتورهای جنرال موتورز کاملاً اثبات‌شده و قابل‌اعتماد است درحالی‌که قابلیت غیرفعال‌سازی سیلندرها نیز به کاهش مصرف سوخت آن کمک کرده است. این موتور زیر کاپوت طیف گسترده‌ای از محصولات جنرال موتورز از شورلت کامارو و کوروت گرفته تا سیلورادو و کادیلاک اسکالید قرار می‌گیرد.

دوج رم 1500

3.6 لیتری V6

سیستم هیبریدی خفیف eTorque در کنار پیشرانهٔ 3.6 لیتری V6، در رم 1500 قدرت مناسبی را به همراه مصرف سوختی چشمگیر ارائه کرده است به‌گونه‌ای که تیم WardsAuto در خودروی آزمایشی خود به مصرف سوخت متوسط 11.2 لیتر در هر صد کیلومتر دست پیدا کرده‌اند.

فورد موستانگ

5 لیتری V8

هرچند این موتور 5 لیتری V8 در پیکاپ F150 هم ارائه می‌شود اما موستانگ اصلی‌ترین خودروی فورد است که از آن استفاده می‌کند. این موتور در موستانگ 460 اسب بخار دارد درحالی‌که در F150 قدرت کمتری برابر با 395 اسب بخار تولید می‌کند.

فورد F150

3 لیتری V6 توربودیزل

این پیشرانهٔ دیزلی به خاطر ارائهٔ مصرف سوخت چشمگیری در یک پیکاپ فول سایز، توسط کارشناسان WardsAuto انتخاب شده است. این موتور توربودیزل 250 اسب بخار قدرت و نزدیک به 600 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند.

هوندا آکورد

2 لیتری I4 هیبریدی

هوندا آکورد هیبریدی با بُرد چشمگیر و قابلیت پیمایش تمام الکتریکی، سدان دوست‌داشتنی و جذابی است. به همین دلایل، قوای محرکهٔ هیبریدی این خودرو که از یک پیشرانهٔ 2 لیتری چهار سیلندر توربوشارژ بنزینی به همراه دو موتور الکتریکی تشکیل می‌شود، در این لیست قرار گرفته است.

هیوندای کُنا

الکتریکی 150 کیلوواتی

هیوندای کُنا EV تنها خودروی تمام الکتریکی در این لیست است. این کراس‌اوور ساب‌کامپکت عملکردی معقولی را به همراه برد 415 کیلومتری ارائه می‌کند.

هیوندای نکسو

هیدروژنی سلول سوختی

در این لیست هیوندای با دو نماینده و با دو نوع قوای محرکهٔ مختلف حضور پیدا کرده است. نکسو به خاطر برخورداری از یک پکیج باطری بزرگ و سیستم سلول سوختی هیدروژنی که بردی تا 610 کیلومتر را ارائه می‌کند، توجه کارشناسان WardsAuto را جلب کرده است. هنگامی‌که مخزن هیدروژن خالی شود نیز می‌توان آن‌را ظرف تنها پنج دقیقه پُر کرد.

اینفینیتی QX50

2 لیتری I4 ضریب تراکم متغیر

پیشرانهٔ 2 لیتری ضریب تراکم متغیر اینفینیتی تعادلی میان عملکرد خوب و مصرف سوخت شگفت‌انگیز را در یک کراس‌اوور لوکس فراهم کرده است. این موتور که 270 اسب بخار قدرت و 380 نیوتن متر گشتاور دارد، اولین پیشرانهٔ ضریب متغیر دنیا محسوب می‌شود.

لکسوس UX

2 لیتری I4 هیبریدی

WardsAuto این کراس‌اوور هیبریدی لکسس را به خاطر کارکرد روان سیستم توقف/حرکت و همین‌طور ترکیب نیروی برق با نیروی موتور درون‌سوز برای ارائهٔ تجربه‌ای لذت‌بخش، در این لیست قرار داده است.

 

منبع: پدال