تعدادی از شاسی بلندهای جگوار ای پیس 2019 بدون برخی از ویژگیهای مهم سیستم اطلاعات سرگرمی به مشتریان تحویل داده شدهاند.
این خبر زمانی رسانهای شد که یکی از کاربران فروم اتوگاید اعلام کرد ای-پیس جدیدش بدون ناوبری، برنامه آبوهوای زنده، اپل کارپلی، اندروید اتو و بهروزرسانیهای ورزشی تحویل داده شده است.
اندکی پس از تحویل خودرو، جگوار لندروور به مشتریان اعلام کرده تعدادی از این شاسی بلندها بدون پکیج کنترلی و تنظیمات هوشمند تحویل داده شده است.
این کاربر فروم اتوگاید اعلام کرده این مشکل مدلهای S، SE و HSE ای پیس 2019 را تحت تأثیر قرار داده است. نمایندگیهای این خودروساز به زودی لیست کاملی از مدلهای تحت تأثیر را دریافت خواهند کرد.
ظاهراً جگوار لندروور به مالکان این خودروها آپشن های جبرانی به مبلغ 600 دلار را پیشنهاد کرده است؛ اما چرا جبرانی؟ زیرا جگوار لندروور نمیتواند نرمافزار از دست رفته را دوباره نصب کند به این معنی که مالکان برخی از تکنولوژیهای کلیدی را در خودروی خود نخواهند داشت و البته امیدی به دریافت آنها از طریق بهروزرسانی نرمافزاری یا فنی وجود ندارد.
هنوز مشخص نیست که آیا این مشکل ای پیس 2019 بازار آمریکا را تحت تأثیر قرار داده یا اینکه در سایر بازارها نیز وجود دارد.
درصورتیکه خبرهای بیشتری دربارهی مشکل این خودروها منتشر شود آن را به اطلاع شما عزیزان خواهیم رساند.
منبع: پدال
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.