وقتی ولوو در سال 2009 اکس.سی60 رو رسماً معرفی کرد، از شرکتی که محصولاتش جعبهای و بیروح بود، به یکی از رقبا در کلاس شاسیبلند مبدل شد. حالا پس از گذشت 10 سال، این ماشین هنوز با همون ظاهر تولید میشه. درحالیکه نسل جدید در سالهای آتی ارائه میشه. حتماً طرفداران ولوو از این اقدام شرکت گیج شدند. خودروسازی که سنت اروپایی رو حفظ کرده! ولی مدل 2017 از ولوو اکس.سی60 توسط مشتریان بهتر درک میشه. با آپشن موتور پنج سیلندر و سواریِ بهتر. حالا موتور اولش. موتور 2400 سی.سی که در تیپهای تی.فایو با توربوشارژ و در تیپهای تی.سِکس بصورت «توئین شارژ» ارائه میشه.
تیپهای تی.فایو با محرکِ دیفرانسیل جلو و تیپهای تی.سیکس بصورت استاندارد دودیفرانسیل ارائه میشن. گیربکس 6 دنده دستی بهمراه یک گیربکس اتوماتیک 8 دنده موجوده و نهایتاً نامگذاری تیپها با اسامی، پریمیوم و پلاتینیوم، با اسامی جدید مثل «دینامیک»، «اینسکریپشن» و «آر دیزاین» جایگزین شدند.
همهی اینها یعنی اکس.سی60 تی.6 دینامیک با حالت چهارچرخ محرک، شیشههای عقب دودی، کیت اسپرت برای سپر جلو و عقب، رینگهای خاص 19 اینچی و صندلیهای اسپرت ارائه میشه. مدل دینامیک برای افرادیه که ظاهری اسپرت میخوان. درحالی که تیپ اینسکِریپشن خصوصیات لاکچری و اشرافی داره. این تیپ از اکس.سی60 با رینگهای منحصربفرد 20 اینچی ارائه میشه تا ظاهرش از بقیه متمایز باشه. ولی یادتون باشه که اِکس.سی60 برای فخرفروشی نیست. با دی.اِن.ای لندرووِر و 9 اینچ فاصله از سطح زمین و سیستم نوآورانهی چهارچرخ محرک سوئدی، اکس.سی60 توانایی اینو داره که با لندرووِر هم رقابت کنه. حتی با اینکه یه کراساُور لوکس بحساب میاد.
در این مدل راننده در ارتفاع بالاتری از فرمون قرار میگیره، ولی با گرانیگاه بالای این خودرو، ماشین کمی سنگین بنظر میاد. این صندلیهای اسپرت آنطور که باید حس منحصربفردی ندارند و از نظر راحتی در ردهی متوسط قرار میگرند. ولی صندلی عقب برق میزنه و با تشکش که بشکل ارگونومی بدن انسانه، بدن رو محکم نگه میداره.
پشتی صندلیهای عقب نمیخوابه ولی هر جثهای بدون مشکل روی صندلی قرار میگیره. و مونروف پانورامیکش بحدی عقبه که حسی دلباز به همهی سرنشینان منتقل بشه.
یک موتورِ توئین شارژ یعنی هم توربو و هم سوپرشارژِ چهارسیلندر باعث میشه هم در دور پاین و هم در دور بالا قدرت زیادی داشته باشه. ولی از فقدان یکسری بهینهسازی رنج میبره. خب مدل تی.سیکس حالت خاموش و روشن داره تا مقدار قدرت متغیر باشه. پس این تیپ برای رانندههای پرذوق و شوق مناسبه. و پاداش اون قیمت بالاش در همچین جادهای با هندلینگ منحصربفردش معلوم میشه. ولی من سواری لذتبخشتر و چندمنظوره بودن مدل وی60 واگن رو ترجیح میدم. 302 اسب بخار قدرت و 400 نیوتونمتر گشتاور بیشتر از حد نیازه. ولی بهتر بود سیستم انتخاب قدرت هم میذاشتن تا در صورت عدم نیاز، قدرت کمتری ارائه بشه. یک حالت اسپرت برای گیربکس 8دنده اتوماتیک و 3 حالت تنظیم برای سیستم الکترونیکی فرمانش موجوده. ولی یک تنظیم هم برای حالت اقتصادی و یک حالت برفی هم بخوبی ایفای نقش میکنن. حالت "ایکو" یا اقتصادی با تِم سبز و حالت "پرفورمنس" یا همون اسپرت، با رنگ قرمز جلب توجه میکنه. در تیپ "پریمیوم" مصرف سوخت ماشین صدی 9.4 لیتر بنزینه. برای یک ولوو این سواری کمی سفت و خشک بحساب میاد. ولی تایرهای "پیرِلیِ اسکورپیون" احتمالاً نقشی اساسی در این خشکی دارند. ولی اگه تیپ تی.6 رو انتخاب کنین، احتمالاً این مشکل رو نخواهید داشت. ولوو سیستم ترمز اضطراری خودکار در سرعت پایینِ شهر و سیستم نظارت بر نقاط کور رو رو بعنوان استاندارد در همه نسخهها بکار برده. یک آپشن هم برای سیستم هشدار برخورد از جلو و ترمز اضطراری کامل بهمراه کروزکنترل تطبیقی با سیستم کمکی پارک کردن صاف، سیستم شناسایی عابر پیاده و دوچرخهسوار، سیستم هشدار خروج از لاین، نوربالای اتوماتیک، سیستم اعلام تابلوهای جاده و غیره. برای یه ماشین قدیمی تکنولوژی مناسبیه. تکنولوژی هم نسبتاً بروزرسانی شدند و اپلیکِیشن گوشیهای هوشمند از ولوو همه نوع کارهای کاربردی رو انجام میده. همچنین از کنترل راحت نمایشگر از روی فرمون خیلی خوشم اومد. همچنین مرورگر اینترنتی و هاتاسپات وایفای هم داره که اتصال تری.جی اون بدشت کُند و کمسرعته. قیمت تیپ تی.6 از قیمت 47 هزار دلار شروع میشه و این مدلی که میبینین با قیمت 52 هزار دلار ارائه میشه. یک طراحی کاملاً جدید برای سال 2018 ارائه خواهد شد. ولی تا اون موقع اکس.سی60 نسل یک، برای بیشتر افرادی که یک شاسیبلند کلاسیک رو با ظاهری استیشن میخوان گزینهای متفاوته. مرسی که تا این لحظه بینندهی برنامه بودین.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.