سلام. من متِئو فراست از شرکت اِی آر بی (ARB) هستم. وقتی صحبت از ایمنی به میون می آد، اغلب سپر خودرو، میله یا کانگورو به ذهنمون می رسه. مسلما قبل از اینکه کانگورو ها بخوان بهتون حمله کنن، باید یه سپر نصب کنین و در امان باشین. در چنین مناطق مرتفعی تجهیزات ایمنی معنای واقعی خودشون رو پیدا می کنن. خصوصا وقتی شرایط سخت و لغزنده هم باشه. امروز تو یه مسیر تپه ای سخت و سنگلاخی تو شرایط بارونی در حال رانندگی بودیم. و ماشین ها مدام داشتن درجا می زدن، گیر می کردن، می لغزیدن و سرمی خوردن.
اگه خیلی بد شانس باشین و شرایط به نحوی پیش بره که ماشینتون سر بخوره و توی شرایط سخت قرار بگیرین، وجود تجهیزات ایمنی می تونه خیلی به دردتون بخوره. در چنین شرایطی وجود بار جلو، بار عقب و میله های کناری که اصولی و محکم نصب شده باشن، از صدمه دیدن ماشینتون جلوگیری می کنه. یادمه خیلی سال پیش از یه جاده ناهموار و صعب العبور روستایی باید می گذشتم و ماشینم به میله کناری مجهز بود تا اگه با مانعی برخورد کردم اونو کنار بزنه . خوشبختانه به خاطر تجهیزات ایمنی که داشتم به قطعات ماشین هیچ صدمه ای وارد نشد.
بنابراین وجود تجهیزات ایمنی در مکان های مرتفع و روستایی بخصوص تو این شرایط شرجی و مرطوب، ضروری به نظر می رسه. امروزه با طراحی خودرو های جدید چهار چرخ، اهمیت این مسئله داره بیشتر و بیشتر میشه. به عنوان مثال، در طراحی این خودروهای دوکابینه و سبک، علاوه بر رعایت نکات ایمنی عقب، جلو و اطراف در اونا، باید دید به پایین خوبی هم داشته باشن و این از اون جهته که خیلی از این ماشین ها دید خوبی از مسیر به راننده نمیدن. و مجزا از سیستم تعلیق جلوی خودرو هستن و زیرماشین اجزای خیلی مهمی هست که می تونه با برخورد با چیزایی مثه سنگ آسیب جدی ببینه. پس تو شرایط فعلی باید حسابی حواستون جمع باشه که زیر ماشین تون به خوبی محافظت شده باشه و در کنار سایر نکات ایمنی این رو هم پس ذهنتون داشته باشین.
پس باید به ایمنی خودروتون توجه کنین و ببین آیا سیستم های محافتی زیر روش نصب شده یا نه. اگه یه ماشین دوکابین رو سوار شدین و دارین ازش استفاده می کنین و واقعا می خواین تجهیزات ایمنی روش کار بزارین، به شما توصیه می کنیم بلافاصله بعد از نصب سپر یه سیستم محافظتی سر تا سر سیستم انتقال قدرت تعبیه کنین. مزیت تجهیز ایمنی زیر خودرو مانع ورود ماسه و خاک به گیربکس و سیستم انتقال می شه.
سپر یه وسیله محافظتیه و اولین اقدام برای ایجاد حفاظ روی خودرو ها به حساب می آد. منظورم اینه که اگه خیلی بد شانس باشین و با سرعت بالا با یه درخت تصادف کنین یا به یه کانگورو بزنین، اون می تونه ایمنی تون رو حفظ کنه. خب، آیا وجود یه سپر استیل و محکم می تونه تو خیلی از شرایط ازتون محافظت کنه؟
جواب اینه که، بله. سپر های استیل جدید از درجه امنیت بیشتری برای خودروها برخوردارن. علاوه بر استحکام، اون ها قابلیت های مهم و ایده آلی مثل داشتن وینچ برقی، آنتن سی بی، چراغ مه شکن مخصوص و محل اتصال به جک آسانسوری هستن. وقتی دارین توی مسیر های سنگلاخی و شبیه به اون رانندگی می کنین بهترین راه برای بلند کردن ماشین در اون محیط سنگی استفاده از جک آسانسوریه. مجددا تاکید می کنم که داشتن محل اتصال جک روی سپر یه ویژگی خیلی خیلی خوب به حساب می آد.
خیلی از مردم تصورشون اینه که بار های طراحی شده برای خودرو های چهار چرخ جدید، خیلی گرون تر از بار های طراحی شده برای خودروهای چهار چرخ قدیمیه. خب، واقعیت اینه که که این تجهیزات مسیر طولانی رو طی کردن تا به این مرحله از پیشرفت، و امکانات برسن. کیسه هوا هم از موارد دیگه ایه که توی وسیله نقلیه کار گذاشته می شه. اون برای بار ها نقش کاملا ضروری ایفا می کنه و کاراییش تداخلی با موارد دیگه نداره. اجزاء زیادی زیر بدنه بسته شدن که از حساسیت بالایی برخوردارن. اونا با یه آرایش فشرده کنار هم قرار گفتن و زیر یه سپر پلاستیکی پنهون شدن.
وقتی سپر پلاستیکی رو بر می دارین تعداد زیادی رله و رشته های انبوه سیم رو می بینین که به همه جا کشیده شدن. این روز ها اینترکولرها سیستم هایی هستن که در قسمت جلویی همه وسایل نقلیه قرار دارن و به شدت آسیب پذیرن. به خاطر همین تجهیزات دیگه ای هم به هنگام نصب بول بار ها زیر خودرو بسته می شن که اصطلاحا پنل محافظتی زیر نام دارن. اونا در واقع صفحات یا تسمه هایی هستند که جزء کیت اضافه سپر به حساب میان و از قطعات حساس زیر خودرو تحت هر شرایطی محافظت می کنن.
بنا بر این وقتی صفحه رو باز می کنین و یه نگاهی به اون زیر می اندازین، می بینین که چه اتفاقاتی ممکنه برای اجزاء زیر ماشین بیفته و بول بار و این تسمه ها تا چه حد می تونن موثر باشن. خب، سری به نحوه طراحی بول بار می زنیم تا با بعضی از ویژگی های اون آشنا بشیم و ببینیم نحوه قرار گرفتنش روی شاسی به چه صورته.
طراحی اون برای نصب باید خیلی ماهرانه انجام بشه تا مقاومت کافی در برابر فشارهایی که از زوایای مختلف به هنگام کشیده شدن با جرثقیل یا برخورد با حیوانات و اجسام دیگه با سرعت بالا بهش وارد می شه رو داشته باشه. ضربه گیرهای نصب شده در زیر سپر ها می تونن در انجام این کار به اون کمک کنن. اگه دقت کنین، میله های کناری رو هم می بینین. مهم ترین دلیلی که باعث شده این میله ها روی خودرو های چهار چرخ تعادل و قدرت بالایی داشته باشن، اینه که به شاسی ماشین متصل شدن.
نحوه نصب اونا به شاسی از طریق وصل شدن به تسمه های یو شکلیه که روی شاسی وجود داره. اگه بخوام بی پرده حرف بزنم، اون بدون نیاز به اضافه کردن پیچ، زیر ماشین نصب می شه و به تنهایی کار قطعات، اجزاء و رکاب رو در اون محدوده انجام می ده. با وجود این میله می تونین به محض برخورد با سنگ یا چیزایی از این قبیل، اون رو کاملا کنار بزنید.
وقتشه نگاهی بندازیم به جایی که تجهیزات ایمنی توش ساخته می شه. این روزها مواد زیادی به اینجا می آن که از نظر کیفیت تعریفی آن چنانی ندارن که بشه برای تامین مواد محصول نهایی از اون ها استفاده کرد. در نتیجه باید از نظر کیفی به درجه قابل قبولی برسن تا مورد استفاده قرار بگیرن. ما مشتریان رو به داخل کارخونه دعوت می کنیم و تفکراتی که در گروه ماشین های چهار چرخ می گذره رو مشتاقانه در اختیار شون می ذاریم تا از نحوه ساخت محصولات مطلع بشن. چیز هایی که اونجا وجود داره، دستگاه های برش لیزر، ربات های جوشکاری و سطوح بالای اهمیت و توجه به جزئیاته که باعث می شه محصول نهایی بهترین کالای تولید شده برای نصب روی خودرو باشه.
وقتی صحبت از نصب تجهیزات به میون می آد تنمون می لرزه و خطرات اونا رو بهونه می کنیم، اما تجهیزات ایمنی بخش حیاتی انجام این کار به حساب می آن و خیلی مهمن.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.