ون رویایی مرسدس بنز مجهز به فناوری دریافت کالا از ربات پرنده
امروزدر اشتوتگارت شرکت مرسدس بنز از خودروی مفهومی جدیدی رونمایی کرد با این امید که بتواند بخش تولید تولید کامِرشال وَنز را توسعه داده و عملا به مرحله تحویل به مشتری برساند. این ماشین نه تنها نمونه بارزی از ترکیب تمامی اجزا وقطعات بنز هست بلکه تمامی خدمات بنز از مرحله انبار تا تحویل به مشتری را هم دربر گرفته است. و همچنین روی سقف چند جایگاه ربات پرنده دارد که ویژگی خاص سال 2016 است.
شرکت مرسدس بنز این ماشین را وَن رویایی نامیده است که بیشتر مانند نقاشی جادوگری است که سوار بر اژدهاست. اما جوانب این ماشین بهره ای از این نقاشی نبرده اند و کاملا ساده و بدون هیچ گونه طرحی هستند. می توان گفت که این ماشین مجموعه یکپارچه ای از تمامی ایده های پیشین تا یک ایده خلاقانه و کاملا جدیدست . اگر این طور فکر می کنید، کاملا حق با شماست. نکته جالب درباره این ماشین هم این چینش اجزای پیشین این شرکت در کنار هم هست. چرا که شما پیش از این شاهد خودروهای مفهومی که دارای کنترل های جوی استیک و تعداد زیادی از خودروهای برقی شهری بوده اید.
مسئله اینجاست که خودروهای مرسدس بنز از جمله این ونس که فروش و یا پیش فروش می شوند از حیث میزان ظرفیت و زمان تحویل دچار با مشکلاتی مواجه می شوند. در این نمونه کمپانی قواعد همیشگی خود را رعایت نکرده است ؛ چرا که به راحتی می تواند خودروهای خود را به قیمت کامل به فروش برساند. در ازای آن با ارائه راهکار هایی به نام a turn-key solution و multiple gains در جهت ارتقای سیستم شبکه ای نسبی خود کوشیده است.
مدل مفهومی این ون رویایی ، خودرویی با باتری الکتریکی است که با 100 اسب بخار قدرت و 275 کبلومتر بر ساعت سرعت برای سفر های خارج شهری طراحی شده است. صرف نظر از جایگاه ربات پرنده طراحی پشت ماشین به زیبایی صورت گرفته است. در این ماشین سیستم بارگزاری تک مرحله ای به کار رفته است . گیره های منحصر به فردی که برای جور شدن با گیره های ربات طراحی شده اند. در محل تحویل کالا ، ربات با پکیج محمولی خود به طور اتوماتیک مانور می دهد تا به پشت راننده برسد تا از زمانی که در حین تحویل و یا دریافت کالا و آماده سازی ربات برای تحویل بار بعدی تلف می شود جلوگیری شود. پس از انجام کار ربات از قلاب ها جدا می شود . بارگزاری ربات چندان سریع نیست اما در حال حاضر در حد فرضیه است.
طراحی جایگاه ربات پرنده روی سقف ماشین به طور تمیز و موزونی صورت گرفته و بارگیری به طور اتوماتیک از طریق روزنه موجود در سقف انجام می گیرد. ما می توانیم از گوشی موبایل خود مثل یک کامیون حمل بار استفاده کنیم ؛ این ایده واقعا شگفت انگیز است و شاید بتوان گفت خارق العاده ترین خصوصیت این خودروست. در شرایطی که ارائه دهندگان احتمالی محصول، انسان را از تمامی مراحل پخش و غیره خودرو حذف می کنند؛ اصلا به وجود انسان در این ون رویایی چه نیازی هست؟ این گام منطقی بعدی در راستای دستیابی به سیستم شبکه ای در آینده ای نزدیک است.
بیست سال بعد به این ون رویایی نگاه خواهیم کرد و به وجود صندلی برای فرد گیرنده کالا خواهیم خندید. تا آن روز منتظر دیدن این ربات ها در نزدیکی خود نباشید ؛ چرا که هنوز در حد یک فرضیه است که به زودی زود محقق خواهد شد.
نویسنده: آیدا سبحانی
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.