2018 سال خوبی برای ماشینای جدید بوده. اما در آینده بهتر و بهتر هم میشه. ده تا از جذابترین ماشینای که بهتون معرفی میکنیم.
بیاِمدبلیو زِد 4-ِ جدید بهار اینده به فروش میرسه و قیمت این ماشین دو صندلی اسپرت از حدود سیودوهزار پوند شروع میشه. اولین ورژن این رده ست. موتور 340 اسب بخاری شش سیلندر توربو شارژ، که احتمالا پنجاه هزار پونده. البته خیلی از قسمتهاش با سوپْرا تویوتای بعدی مشترکه. هر چند اون ماشین کوپه ست و این ماشین کانوِرت. فقط این مدل زِد4 بر خلاف مدلای قدیمی سقف تاشوی فابریک داره.
اگه فکر میکنین هیچ چیزی راضیتون نمیکنه، بوگاتی دیوُ (BUGATTI DIVO) برازندهتونه. براساس شیرُن ساخته شده. همون موتور 1500 اسب بخاری 8 لیتری رو داره اما سبکتره و بدنهش ایرودینامیکتره که باعث سرعت بیشتر میشه. 60 مایل بر ساعت رو تو کمتر از 2.5 ثانیه میره. تنها 40 تا ازش ساخته میشه و هر مدل حدود 5 میلیون یورو قیمت داره. و خبر بد؛ همهشون فروخته شدن.
بعدی؛ فراری 488-ِ پیستا کوپه(PISTA COUPE) یه کانورتِ اسپایدره با موتور دوقلو 3.9 لیتری توربو v8 -ِ 700 اسب بخاری. اما چیزی که اونو پیستا میکنه، اتفاقیه که زیر پوستش افتاده. مثل کمتر شدن وزنش و خصوصیات زیادی که موتور اسپرتش فراهم میکنه. ماشین 62 مایل بر ساعت رو کمتر از 3 ثانیه و سرعت 211 مایل بر ساعت، بیشترین سرعتشه.
لامبورگینی با ماشینهای قدرتمندش شناخته شده. اما این قدرتمندترین ماشینِ برگرفته از طبیعته که تا حالا ساخته شده. اَوِنتِدور اِسویجِی (AVENTADIR SVJ) یه موتور 6.5 لیتری v12 داره که 800 اسب بخار قدرتشه و برای پُر کردنِ 0 تا 100 تو 2.8 ثانیه مناسبه. همون طور که تو این عکسا میبینین، بدنهاش پر از پیچ و تاب برای بهتر کردنِ آیرودینامیکشه. و اما قیمتش. لامبورگینی هنوز قیمت این ماشین رو اعلام نکرده اما مطمئنا ارزون نخواهد بود.
رِنجِر پرفروشترین پیکاپِ بریتانیا ست و وقتی که ورژن جدید و پرقدرت رپتور (RAPTOR) به بازار بیاد، فروش سال بعدش بیشتر هم میشه. موتور 2 لیتری دیزلیاش تقویت شده و بیش از 200 اسب بخار قدرت داره. قاب جلوییِ جدیدش و فاصله این ماشین از زمین، یه سر و گردن از رنجر قبلی بالاتره. همچنین بدنهاش به روز شده و میتونه داخل و خارج جاده باسرعت حرکت کنه. انتظار میره که تابستون اینده حداقل چهل هزار پوند به فروش برسه
در واقع نمیشه آئودی پیبی18 رو بخرین، چون این فقط کانسپته. اما میشه ازش فهمید که یه سوپر ماشین برقی در آینده چه شکلی میشه! اگه آئودی بخواد ماشینی بسازه، قطعا اون ماشین خیلی سریعه. سه موتور الکتریکیش میتونن در مجموع 700 اسب بخار تولید کنن. و آئودی میگه که 0 تا 100-ِ این ماشین کمی بیشتر از 2 ثانیه ست. پایهی سیستم تعلیق این ماشین، ماشینهای مسابقهای لِمُن آئودیه. صندلی راننده یه کار هوشمندانه میکنه. وقتی که مسافری تو ماشین نیست، به سمت وسط ماشین حرکت میکنه. باعث میشه راننده تو یه موقعیت عالی برای رانندگی قرار بگیره.
این ماشین کانسپتِ فوق العادهی مرسدس ایکیو سیلور اَرُ -ِ ( Mercedes EQ Silver Arrow). از یه ماشین رکورد شکنِ متعلق به دهه 30؛ گرند پریکس (Grand Prix)، الهام گرفته شده. ظاهرش یک دسته. پیشرفت ماشینهای الکتریکی کمپانی رو نشون میده. اگه 750 اسب بخار تو ماشینهای مسابقهای و برقی شما رو به وجد نمیاره، احتمالا چیز دیگهای هم نمیتونه! این ماشین برای فروش نیست اما خود ایکیو سال آینده عرضه میشه و اگه این کانسپت به واقعیت بپیونده، میتونیم منتظر ورژنهای قدرتمندش باشیم.
کلاشینکف (Kalashnikov) بیشتر به خاطر اسلحه اِیکِی 47 -ش معروفه. اما الان به تولید ماشینهای برقی مشغوله. این کمپانی از ایدههای تسلا استفاده میکنه. این ماشین پیش مدلِ سیوی1-ه ( CV-1).
و با وجود طراحی مشابه ماشینهای دهه هفتادیش گفته شده که تکنولوژی قرن 21 رو داره. کمپانی هنوز قیمت و اطلاعاتی از این ماشین ارائه نداده. اما گفته شده که با شارژ کامل حدود 220 مایل حرکت میکنه.
ماشینهای مسابقهای و برقی و در نهایت این کانسپت آخرین دستاورد اینفینیتیه (INFINITY). پس قطعا قابل فروش نیست. اما برای عرضهی این ماشین جای امیدواری هست. چون بعضی از ویژگیهای این کانسپت تو ماشینهای دیگهی اینفینیتی استفاده شده. نوع موتورهای برقی این کانسپت رو کمپانی هنوز اعلام نکرده. اما گفته شده در آینده ماشینهای برقی رو میفروشه. و این کانسپت مدرک زود هنگامی برای این ادعاست.
درمورد آیندهی کمپانی واکسهال (Vauxhall) که حالا پژو سیتروئن مالکشه، شایعاتی وجود داره. خب این اولین نشونهی رسمیاشه. کانسپتِ جیتیایکس اکسپریمنتال (GTX Experimental). طبق اعلام کمپانی، این یه ماشین اِسیوویِ تمام برقی با استایل کوپه ست. اما خب فروخته نمیشه. این کانسپت تولید شده تا طراحی ماشینهای آیندهی واکسهال رو نشون بده. پس میشه انتظار داشت که تعدادی از امکانات این کانسپت رو تو ماشینهای بعدیاش ببینین یعنی اَسترا ومُکا ایکس. برقی بودن این ماشین خیلی مهمه و اینکه واکسهال قول داده که تا سال 2024 تمام ماشینهاش رو برقی کنه.
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که در مورد این موضوع نظر می دهد.